Girl on a Mission: Just a Happy Runner

40A0851F-7637-44CC-BE22-2EA60408B949
Een heerlijke week qua rennen maar qua rust iets minder.

Maandag
Maandag staat zoals gewoonlijk weer een Soesenzo training op de schema! Het groepje is vandaag klein. En op het schema staat een pittige maar fijne training. Ik loop eigenlijk best wel lekker! Mijn benen voelen goed en het lopen gaat soepel. Als de training voorbij is ben ik heel blijen voel ik mij goed! Dit was een lekker rondje!

Dinsdag
Als ik dinsdag wakker word voel ik de vermoeidheid! Oei! Niet fijn! Ik merk al een tijdje dat ik ontzettend moe ben, maar vandaag spant wel de kroon! Ik besluit ook na het avondeten lekker rustig aan te doen op de bank. En morgen….morgen mag ik uitslapen van mijzelf.

Woensdag
Uitslapen, helaas denken mijn hersenen daar wat anders over en ben ik ontzettend vroeg wakker! Ik besluit mijn huishouden maar op tijd te doen en ben nog voor het foute uur van Qmusic een soort van klaar. Ik heb vandaag de hond van mijn ouders en het is daarnaast een hele regenachtige dag dus besluiten we samen Glee te gaan kijken (iets meer mijn besluit dan die van de hond). In de middag probeer ik nog een slaapje te doen maar op een of andere manier lukt mij dat de laatste tijd niet meer! Ach zo moe zal ik dan wel niet zijn.
In de avond eet mijn zus bij ons en hangen we met zijn drieen nog wat op de bank. Later is de film Patroits day op televisie, eigenlijk wil ik deze opnemen maar ik kan niet laten om deze alsnog te kijken. Veel te laat ga ik natuurlijk naar bed! Het is niet voor 23.30 als ik mijn ogen sluit en morgen om 6.30 gaat de wekker weer.

Donderdag
Ik voel de volgende ochtend inderdaad dat ik niet op tijd in bed lag! Ik moet gewoon echt 8 uur slapen anders functioneer ik niet best! Maar goed, op het werk is het een drukke dag en daar kan ik dan altijd wel wat energie uit halen! Maar eerlijk als ik dan terug naar huis rij is de energie wel op, ik besluit dan ook vroeg naar bed te gaan.

Vrijdag 
Friyay! En een hele drukke Friyay! Maar als ik aan de eind van de dag uit het kantoor loop, ben ik meer dan tevreden, mijn bureau is leeg! En ik kan genieten van het weekend!

Zaterdag 
Zaterdag is een drukke dag, eerst heb ik een afspraak om mijn wenkbrauwen te laten doen, daarna gaan we door naar Nieuwegein want we moesten nog wat spullen halen. Hierna is het tijd om de weekboodschappen te doen. Na het avondeten drinken we nog koffie bij mijn ouders, zij zijn terug van vakantie! Hierna besluiten we redelijk op tijd naar bed te gaan!

Zondag
Sunday is Runday en dat wordt het dan ook! Ik voel mij eindelijk weer een beetje niet te moe. Ik ga voor 60 minuten in zone 1-2. Daarnaast besluit ik lekker met het zonnetje in mijn rug langs het kanaal te lopen.
Zonnetje in de rug is heerlijk, maar ik heb flinke wind tegen dus het is best wel flink werken voor mij, als ik van het kanaal af draai valt de wind weg en heb ik de zon in mijn gezicht, ook dat is flink werken en ik ben blij als ik in de schaduw loop! Na 60 minuten kom ik een soort van tevreden thuis. Het tempo is naar mijn zins te langzaam maar ik vind het oke. Ik had wel sneller willen lopen en ik had dat ook wel kunnen doen, maar dan was mijn hartslag weer hoger geweest en dat wil ik niet.
Na de lunch fris ik mij op en doe ik heel rustig aan. In de avond gaan we barbequeen bij mijn schoonouders en niet veel later gaan we naar huis. Kijken we expeditie Robinson en gaan we naar bed! Klaar voor een nieuwe week!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.