Girl on a mission – Keep going

Weekoverzicht
Een nieuwe week, waar het weer lekker knallen was.

Maandag
Maandag begon met een heerlijke training. Het was de laatste zomertraining en wat voor een! Eentje die ik niet snel vergeet. Omdat er bijna geen mensen van groep 1 en 2 waren had ik het geluk dat ik mijn warming-up alleen met mijn trainster mocht doen. Bij de loopscholing sloot ik mij weer aan bij groep 3-4.
Omdat de training rond een plas was kon ik gewoon met de grotere groep trainen. Na de training was ik kapot maar ik had het gedaan!

Dinsdag
Dinsdag was het rustdag, na mijn werk ging ik naar de stad, ik had een date met vriendlief, dit keer gingen we naar Sugo om onbeperkt pizza te eten. Na 2 stukken zat ik al flink vol, maar ik had nog wel plaats voor een klein toetje. Een voordeel van midden in de stad te zitten, we moesten een stuk lopen naar het station en dat vind ik altijd wel zo fijn!

Woensdag
Woensdag eindelijk! Na wat langer in bed te hebben gespendeerd. Ga ik het huis schoonmaken. Na de schoonmaak ga ik met mijn moeder lunchen in de stad, gevolg door samen met mijn zus een middag creatief te zijn.
In de avond wil ik samen met vriendlief gaan fietsen, ons plan is om weer een rondje van 40km te fietsen maar mijn darmen besluiten vlak voor vertrek even op te spelen (toch die pizza van gisteren).
Uiteindelijk maken we een rondje van 30 km, niet zo snel als normaal maar wel lekker!

Donderdag
Donderdag werk ik maar een halve dag voordat ik trein pak naar Alphen, daar heb ik met Gaby afgesproken en gaan we naar Amsterdam, we hebben namelijk een event van Runner’s World en On Running. Als ik om 22.45 thuis kom kan ik niet douchen omdat er geen warm water is (ik kan koud douchen, maar ben daar geen fan van). Dus ik fris mij op andere manieren op en ga gelijk mijn bed in.
Een verslagje van het event komt aanstaande vrijdag online.

Vrijdag
Oef! Ik word vrijdag heel moe wakker, ik merk echt dat ik 8 uur slaap nodig heb op een dag want anders trek ik het niet. Daarnaast zit mijn bovenbeen een beetje dwars, maar goed, als met al heb ik verder niet te veel pijntjes. De dag gaat tergend langzaam voorbij en ik ben blij als ik naar huis mag. Thuis heeft vriendlief heerlijk gekookt en daarna keken we nog wat series, maar het duurde niet lang voordat ik besloot om te slapen.

Zaterdag
Zaterdag ga ik met vriendlief een dagje naar Amsterdam, eerst gaan we naar de Rapha winkel. Een winkel waar ze fietskleding verkopen. Even twijfel ik om een nieuwe outfit te kopen, maar ik heb het uiteindelijk toch niet gedaan.
Na een snel broodje was het tijd om naar het Freezlab te gaan, dit was de reden waarom wij naar Amsterdam gingen. Wij gingen in een koeling van -110 staan voor 3 minuten lang, gewoon voor de lol (ofzoiets). Al met al viel het mij ontzettend mee en had ik daarna energie voor 10, een nadeel, die energie voor 10 was met 2 uur weg.
We besloten een hapje te gaan eten bij Loetje, we kregen een super fijn plekje aangewezen en na een heerlijk stukje biefstuk hebben we de trein weer terug genomen en lagen we redelijk op tijd op bed.

Zondag
Zondag werden we vroeg wakker! Het plan was namelijk om vroeg te sporten want het wordt heet! Om 9.15 sta ik buiten en dat is voor mij vroeg! Maar ik ben absoluut geen ochtendloper, daarnaast heb ik al een paar dagen last van de binnenkant van mijn scheenbeen, ik moet eigenlijk weer eens met de foamroller aan de slag.
De rest van de dag hield ik rustdag, ik las twee boeken en in de avond aten we risotto, eigenlijk zat ik buiten tot de zon onder was en toen ging ik weer naar bed, ready for a new week!

Hoe was jouw week?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.