Girl on a Mission: Keihard knallen

f10edf51-9e2c-4003-99c5-b92aae3b0a52
Afgelopen maandag was het precies drie maanden tot Berlijn!

Nog drie maanden? O jeej! Tijd voor een update!

De reis is rond
Iets waar we lang over twijfelde…gaan we met het vliegtuig of gaan we met de trein? Uiteindelijk hebben we niet zo lang geleden wat knopen door gehakt en gaan we toch met het vliegtuig. Toen ik tegen vriendlief zei dat we aan 1 koffer in het ruim genoeg hadden en dat ik mijn hardloopschoenen in mijn handbagage deed antwoordde die: Lin, er zijn hardloopschoenen te koop in Berlijn in het ergste geval. De preek dat dat niet kon zal ik jullie maar besparen. Maar goed, de reis is dus rond. Een last van mijn schouders om heel eerlijk te zijn!

Trainen
Het trainen gaat eigenlijk heel erg goed, ik heb tot nu toe maar 1 training overgeslagen omdat het echt niet uit kwam. Natuurlijk heb ik ook wel eens geen zin, maar gelukkig schopt vriendlief mij van de bank af, daarnaast geef ik mijzelf een gigantisch schuldgevoel als ik niet ga lopen, dus dat zit wel goed.

Ook mijn schema is super fijn, het is geen geheim dat ik mijn schema heb via Lopen met een lach. En negen van de 10 keer loop ik ook met een lach, mijn trainingen zijn afwisselend, uitdagend en leuk! Heel soms gaat het echt niet. Laatst had ik een training die echt niet ging en na 5,5 km had ik echt een strijd in mijn hoofd, ga ik stoppen of ga ik door? Ik kon het winnen en dacht kom op Linda, je heb er nu ruim 5,5 km opzitten, dan lukt die laatste anderhalf ook wel! En zo kon ik toch nog die laatste kilometers vol maken en het grappige is dat dit mijn beste kilometers waren tijdens die run.

Heel soms, denk ik o jeej! Hoe ga ik het redden maar ergens weet ik dat het allemaal goed gaat komen en dat ik fris en fruitig aan de start staat van mijn derde halve marathon (en hopelijk een PR loop).

Nog 3 maanden! Let’s do this!

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.