Girl on a Mission: Kou en geen zin

1AFBC1AD-2E68-4BA1-859D-8A41121C8FA1
Een nieuwe week, die een stuk beter ging dan deze week!

Maandag
Vandaag is het blue monday maar het enige wat blauw is dat is mijn trui. Na mijn werk maak ik het eten klaar en vertrek ik weer naar de sportschool voor een half uurtje hit training. Daarna door naar de looptraining! Vandaag hebben we uithoudingsvermogen op het schema staan en dat betekend wat langere afstanden. Het gaat mij allemaal prima af, ik merk dat het weekje iets minder trainen mij goed heeft gedaan! Gelukkig! Na de training kom ik thuis eet ik nog wat kleins en snel douchen om warm te worden en naar bed.

Dinsdag
Op dinsdag is het altijd rustdag, maar ik voel mij ondanks de training van gisteren super goed, niet megalast van spierpijn ofzo! Heel lekker! Als ik naar mijn hartslag kijk in rust zie ik ook dat deze weer redelijk goed is! Fijn als het allemaal lekker gaat!

Woensdag
Na wat een heerlijke nacht slaap waar ik het zelfs presteer om wat langer te slapen! Vriendlief werkt vandaag thuis omdat we wat kleine dingen moeten regelen. Hierna ga ik aan de slag met het huishouden. Vervolgens maak ik een lunch voor hem en als alles helemaal klaar is ga ik op de bank hangen met mijn boek. Vriendlief kookt (handig) en na mijn maaltijd twijfel ik er over of ik naar de sportschool moet gaan of niet. Uiteindelijk weet ik toch te gaan want het is nog onzeker of ik donderdag ook kan sporten! Dus ga ik toch maar! Uiteindelijk krijgen mijn buikspieren het flink te voortduren tijdens dat kleine half uurtje. Maar het is voor een goed doel.
Als ik thuis ben kruip ik weer op de bank met mijn ereader en lees ik mijn boek uit. Daarna is het toch echt tijd om te gaan douchen en te slapen.

Donderdag
Weer een nacht waar ik heel diep slaap en ik wakker word van de wekker, dit ben ik niet gewend meer! Vandaag ga ik met de trein naar mijn werk want er zijn na werktijd 2 opties: Of ik ga uit eten of ik ga naar huis en haal comfortfood (zo een dag moet er ook wel eens zijn). Uiteindelijk belanden we bij TGIF. Na thuiskomst doen we niets meer.

Vrijdag
Na een heerlijke werkdag fiets ik naar huis! Vriendlief kookt. En eigenlijk doen we niets die avond. Best lekker.

Zaterdag
Het is koud vandaag! Op het schema staat eigenlijk zo een 60 minuten op duurloop tempo (zone 2-3). Maar het is zo koud! We gaan eerst op pad naar de Nike Outlet, daar vinden we niets. Als we thuis komen is het alweer bijna lunch tijd. Na de lunch ga ik echt. Ik kan je vertellen ik ging echt niet, ik lag heerlijk onder een dekentje met de Runner’s World.
Rond half 4 komt de hond van mijn ouders op visite. Ze is er rond een uur of 20.00. Dus ik doe verder eigenlijk weinig, we kijken nog een film en niet veel later duiken we ons bed in!

Zondag
Vandaag ga ik echt! Na het ontbijt kleed ik mij aan met de helft sportkleding en de andere helft gewone kleding. Ik heb een aantal weken geleden een jasje gezien die ik nu toch echt wil hebben, daarnaast heb ik nog wat andere spulletjes nodig. Dus hop naar de Decathlon, hop mandje vol en hop naar huis en snel omkleden.
Voor het jasje is het nu te warm (helaas) maar iets voor 12 uur sta ik buiten voor een uurtje hobbelen. En het is heerlijk! Na iets meer dan een uur kom ik binnen en precies op dat moment gaat de oven dat de broodjes klaar zijn! Heerlijk en precies op tijd.
In de middag gaan we koffiedrinken bij de ouders van vriendlief, als we op de bank ploffen voel ik eigenlijk hoe moe ik ben. Dus na Heel Holland bakt is het tijd om naar bed te gaan!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.