Girl on a mission: laatste weekje maart

38BB48F9-5D5E-41BF-8516-FE0560055531
De tweede week van Social Distance, ik begin er langzaam aan te wennen en bij jullie? Ondanks alles was mijn weekje toch wel lekker.

Maandag
Thuiswerkdag! Heel vreemd dat ik op maandag niet naar kantoor hoef. Ik werk wat dingen af. Maar verder is er weinig te doen. Ik skype wat met collega’s. In de middag besluit ik een rondje te gaan hardlopen, het is mooi weer. Ik loop hetzelfde rondje als de week ervoor. Gewoon rustig en lekker in het zonnetje! Super lekker!  Voor de rest kijken we in de avond wat series. En luisteren we naar de nieuwe maatregelen. Ik vind het allemaal ontzettend heftig. Ik weet dat het goed is en dat het de bedoeling is dat we allemaal beter of juist niet ziek worden maar het is lastig!

Dinsdag
Ik ga vandaag naar kantoor! Het uitje van de week en ik ga met de auto omdat ik veel spullen moet meenemen. Op kantoor werken is toch wel fijn, je spreek even wat andere mensen. Als ik naar huis ga merk ik toch dat ik van de leg ben van alle maatregelen. Aangezien er tot 1 juni geen bijeenkomsten meer mogen weet ik dat er een aantal wedstrijden niet door gaan, maar ook al mijn weekendjes weg en vakanties gaan niet door. Het voelt heel vreemd, alsof je uitkijkt naar iets en wat ineens weg gaat. Als ik de auto wil parkeren krijg ik het niet voor elkaar en van frustratie begin ik te huilen. Ik zeg huilend tegen vriendlief ik heb gewoon een knuffel nodig, meer niet. Maar als die verteld dat we bloemkool gaat eten zet ik het weer op een brullen. Niet omdat ik bloemkool niet lekker vind maar ik ben het gewoon zat. Ik doe de rest van de avond dan ook niets meer!

Woensdag
Ik heb weekend! Eerst maak ik het huis in orde. Ruim diverse kastjes op, in de middag maak ik een wandelingetje met vriendlief! En daarna rommel ik verder. Eigenlijk een lekker rustig dagje.

Donderdag
Eigenlijk zou ik vrij zijn maar ik werk een halve dag thuis. Daarna ga ik aan de slag met stoepkrijt. Ik was laatst aan het kijken voor een speedladder zodat ik kon blijven oefenen op techniek, toen ik de tip kreeg om gewoon een speedladder te tekenen met stoepkrijt. Het zonnetje scheen heerlijk! Dus na de lunch heb ik een uur lang techniek getraind en sprintjes getrokken. Eigenlijk best wel lekker! Hierna ga ik douchen en is vriendlief uit al zijn skype gesprekken, we gaan nog een klein rondje wandelen. Na het eten kijken we weer wat youtube series en al snel maken we er een eind aan.

Vrijdag 
Vandaag ben ik wel echt vrij en dus lummel ik wat langer in bed en rommel ik wat in en om het huis. Na de lunch stappen we op de racefiets. Ik heb voor het laatst in augustus op de racefiets gezeten. Dus stiekem vind ik het spannend. In gedachte denk ik dat we een rondje van 30 km gaan fietsen. Maar als we naar 17km nog steeds op de heenweg zijn weet ik dit is geen rondje van 30km. Voorzichtig vraag ik aan vriendlief hoeveel het rondje is. Zo rond de 40 krijg ik als antwoord. Oke dat wordt dus aanpassen. Geen probleem, uiteindelijk moeten we ook nog een stuk omfietsen omdat de weg afgesloten is. Als we rond km 40 vol de wind krijgen kan ik alleen maar klagen, mijn teen doet zeer, ik heb kramp in mijn kuit, mijn benen doen zeer. Uiteindelijk stappen we naar 45 km van de fiets af. En ben ik stiekem toch wel trots! Ik heb toch maar weer een rondje op de fiets gezeten.

Zaterdag
Oef dan ik gefietst heb voel ik zeker! Ik trek vandaag lekker mijn herstelsokken aan zodat mijn benen wat extra ondersteuning krijgen. De keuken wordt vandaag gepoetst. Nadat de keuken gepoetst is ruim ik nog wat kastjes op en ben ik eigenlijk heel tevreden. We lunchen en rommelen nog wat verder. We maken weer een wandelingetje en na het eten kijken we nog een film. Een rustige zaterdag.

Zondag 
Als ik wakker wordt hoor ik de wind om het huis heen blazen! Oef klink niet best! Ik besluit op zolder mijn Nintendo DS op te duiken. Beneden heb ik nog een 3DS liggen (ik dacht dat de spelletjes van de DS niet op de 3DS konden, maar dat kan dus wel). Dus ben ik weer even zoet. In de middag loop ik naar mijn zusje voor een kopje koffie op sociale afstand. Daarna huppel ik weer naar huis. Waar ik eigenlijk de hele dag op mijn Nintendo zit te gamen.  Dus eigenlijk weer een heerlijk rustig weekend!

Hoe was jouw week?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.