Girl on a Mission: Laatste zomerweek?

7D22B0DF-3F14-4113-A8B9-D6DF064A8E82
De laatste week van augustus!! De laatste week zomervakantie in het midden van het land en de laatste hittegolf van 2019 (denk ik) hoe verliep deze?

Maandag
De eerste dag van de week, ik besluit goed te beginnen en probeer een groepje bij elkaar te krijgen om te rennen, uiteindelijk blijven mijn vader en ik alleen over. Het plan is om rond 20.00 uur te gaan rennen maar als om 19.30 uur het kwik nog steeds boven de 30 graden is besluiten we niet te gaan. Het is te warm en ik zie het niet zitten om een interval te gaan doen met dit weer.

Dinsdag
Dinsdag is sowieso rusdag. En met het kwik naar 33 graden lijk mij dat een goed plan!! Ik ga op mijn fiets naar mijn werk (zoals altijd) en ben blij en oververhit als ik thuis kom. Zweten doe ik deze dagen met gemak! Zonder al te veel moeite.

Woensdag
Als ik om 7 uur wakker moet twijfel ik geen moment, ik kleed mij om eet een banaan en ga naar buiten. Druk mijn horloge op interval en om half 8 ren ik. Inderdaad 7.30! Dat is een record! Mijn hersenen hebben nog niet echt door wat ik doe en dat is best fijn! Als om 8 uur mijn hersenen werken gaat het hardlopen ook een stuk moeilijker. Uiteindelijk weet ik mijn interval af te maken. Na het ontbijt wil ik het huis schoonmaken maar ik word overvallen door extreme vermoeidheid, ik besluit er lekker aan toe te geven en ga op de bank hangen. Uiteindelijk doe ik wel het huishouden. Ik krijg onverwachts visite en als de visite weg is, ga ik op de bank liggen en slaap ik een uurtje. Na het eten besluit ik te gaan douchen (ik heb nog steeds mijn sportkleding aan van de ochtend en ga daarna naar bed! Time to chill.

Donderdag
Ik word niet al te best wakker! Beetje moe en voel mij niet top, toch ga ik lekker fietsen naar het werk, tijdens het fietsen voel ik mij al beter. Na het werk maak ik het eten klaar en gaan we naar de Decathlon. Vriendlief en ik gaan half oktober iets nieuws proberen en daarvoor hebben we nog wat spullen nodig, daarnaast hebben we waterschoenen nodig voor onze vakantie (want dat zand is heel heet in Dubai) en wil ik de korte broek van Kalenji voor het hardlopen. Met de juiste spullen lopen we naar buiten en dit keer nemen we niet meer mee, wat best moeilijk is bij Decathlon hoor! Thuis kijken we nog wat series en daarna gaan we naar bed

Vrijdag
Ik word wakker van mijn eigen wekken, even vraag ik mij af hoe het kan, maar dan weet ik weer dat vriendlief vrij is. Ik ga op de fiets naar mijn werk en weer terug. Na het eten maken we de planning voor morgen en zondag in orde en kijken we wat series. Daarna is het tijd om naar bed te gaan.

Zaterdag
Het wordt zaterdag super mooi weer! Maar we besluiten eerst om naar de sportschool te gaan. Op zaterdagochtend in de sportschool staat gelijk aan opgepompte spieren en instagrammable fitgirls. Ik voelde mij daar echt niet op mijn plek. Maar naar een uurtje hadden we onze training gedaan en gingen we weer naar huis. Na een lunch en een douche deden we nog wat boodschappen. De rest van de middag spendeer ik op onze loungeset in de tuin met een boek!
In de avond gaan we naar de bios voor een film. Na de film duiken we al redelijk op tijd ons bed in.

Zondag
Eindelijk een zondag die niet super warm is! Op de planning staat 60 minuten in zone 1-2 met twee keer een versnelling van 8 minuten naar zone 3. Ik heb last van uitstelgedrag, uiteindelijk gooit vriendlief mij naar buiten. Na een minuut of 5 kom ik echt in een heerlijke loopflow. Na een uurtje kom ik thuis en heb ik heerlijk gelopen! Ik lunch met een tosti en duik daarna onder de douche. Hierna kijken we formule 1, de Vuelta en voetbal.
Om 20.00 uur begint eindelijk expeditie Robinson, na 6 lange weken niets op tv is er eindelijk weer iets op tv! Heerlijk! Na expeditie gaan we weer slapen en maken we ons weer op voor een nieuwe week!

De eerste week van september gaat beginnen! Ik heb er zin in!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.