Girl on a Mission: Langzaam op pad

086443DD-6799-4954-98FF-8DF59233E928
Oef, ik vind het soms nog wel heel erg moeilijk, geen doelen (of nou ja, weinig). Ook merk ik dat ik het thuiszitten zat begin te worden, ik vermaak me nog prima binnenshuis maar qua motivatie is het toch een stuk lastiger.

Maandag
2de paasdag en ik ben vrij, nou voelt het op dit moment heel raar, ik ga naar buiten voor een lekker rondje rennen! Ik loop heerlijk mijn hoofd leeg. In de avond eten vriendlief en ik een lekkere maaltijd (al zijn onze maaltijden nooit slecht). En niet veel later gaan we naar bed!

Dinsdag Die nacht slaap ik heel slecht, zo slecht dat ik zelfs naar de bank verhuis. Gelukkig heb ik een thuiswerkdag en is het niet megadruk op kantoor. Ik werk wat dingen weg en in de middag sluit ik mijn computer af en duik ik een uurtje mijn bed in! Dit had ik nodig! Vriendlief checkt af en toe het gaat. Zijn mening over mijn gelaatskleur is duidelijk: ik ben bleek!! Je snap wel, dat ik de avond vroeg in bed lag!

Woensdag Ik voel mij een stuk beter, ik maak het huis lekker schoon en ga vervolgens aan de slag bij mijn ouders voor het konijn. Daarna lunch ik heerlijk thuis en ga ik naar mijn zus voor een theetje buiten in de zon op anderhalve meter. Tussendoor skypen we nog even met Andrea voor de laatste roddels. En daarna ga ik naar huis en speel ik wat op de Nintendo Switch. In de avond ga ik koken en hangen we nog wat buiten, het is heerlijk weer dus lekker genieten.

Donderdag Vandaag werk ik een dagje op kantoor! Het is redelijk druk en als ik thuis kom ben ik best wel gaar. Op de planning staat eigenlijk een interval rennen. Bij Ramon staat een rondje fietsen op de planning. Voorzichtig informeer ik hoeveel kilometer die wil gaan fietsen. Het wordt een klein rondje dus vraag ik of ik mee mag. Natuurlijk mag ik mee! En we fietsen lekker een rondje. Ik fiets heerlijk mijn hoofd leeg terwijl ik voluit aan het kletsen ben tegen vriendlief. We komen precies op tijd thuis want de zon gaat langzaam onder en het is koud! Maar het is even heerlijk! Ik ben blij dat ik ben gaan fietsen.

Vrijdag  Ik slaap natuurlijk heerlijk (meestal na het sporten) en wordt goed wakker. Helaas is de batterij van mijn E-bike bijna leeg en kan ik dus niet te veel ondersteuning krijgen, daarnaast heb ik ook nog wind tegen! Lucky me! Het is dan ook te voelen dat het fietsen zwaar is en als ik in de spiegel kijk dan zie ik dat ook! Ik ben een klein tomaatje! Gelukkig heb ik op de terugweg wind mee! We kijken nog wat series weg en gaan op tijd naar bed!

Zaterdag Het is een beetje druilerig weer, op de planning staat eigenlijk de fietsen schoon te maken, maar ik ben druk aan het kleuren en vriendlief zit druk aan de Lego en zo gaat de hele ochtend voorbij. In de middag gaat het regenen en doen we eigenlijk ook weinig. We vermaken ons prima zo. In de avond eten we Grieks en niet veel later liggen we uit te buiken op de bank. Uiteindelijk verhuizen we naar bed, gaan we daar even kijken.

Zondag Zondag gaan we dan uiteindelijk de fietsen schoonmaken, anderhalf uur later hebben we weer blinkende fietsen! Ik plof op de bank met 2 asprines want ik heb dikke hoofdpijn (ik weet waar dit van komt). De hele dag ben ik een beetje lamlendig! We besluiten ook gewoon lekker rustig aan te doen! Na het eten kijken we nog wat slechte series en daarna gaan we slapen! Hopen dat ik mij wat beter voel.

Het was niet een topweek, een hoop persoonlijke stress en dat uitte zich toch wel met iets van lichamelijke klachten, aankomende week de stress wat meer loslaten en lekker knallen en mij goed voelen!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.