Girl on a Mission: Luie weken!

3EDFB84C-0179-468E-9F5A-B0F2F233BA30

Oeps…en toen was er geen weekverslag, het zijn ook rare weken zo zonder doelen! Maar vandaag van de week van 15 juni!

Ik vind het maar lastig, zeker nu er helemaal geen doel is! Dus deed ik het afgelopen week lekker rustig aan! 

Maandag  Ik mag een keer op maandag naar kantoor en het is een lange dag. Ik zal er niet te veel over vertellen en dat moet genoeg zeggen. Ik ben dan ook blij dat ik vandaag training heb! Ondanks dat het herstel training is vond ik het even heerlijk om te rennen! Ik knapte er echt van op.

Dinsdag  Ik werk vandaag thuis en na een avondtraining vind ik dat stiekem best wel heel erg lekker! Ik kan een half uurtje langer in bed blijven liggen. Ik werk vanaf de eettafel en af en toe verhuis ik naar de bank. want val al dat werken vanaf de eettafel krijgt mijn lichaam af en toe kuren. In de avond chillen we hem keihard, ik met mijn boek en vriendlief met zijn game.

Woensdag Ik ben vrij! En ik heb eigenlijk nergens zin in! Ik maak het huis wat schoon en bak een boterkoek! Ik heb op dit moment het bakken helemaal ontdekt en vind het eigenlijk best wel ontspannend om te bakken! Ik moet wel op zoek naar wat gezondere recepten want zandkoekjes en boterkoeken zijn nou niet bepaald gezond! Ik maak verder het huis schoon en verder doe ik eigenlijk weinig! Ik drink met mijn moeder een kopje koffie buiten in de tuin en verder doe ik rustig aan! Het is eigenlijk wel lekker!

Donderdag Ik mag weer naar kantoor, het is rustig, maar ik weet mij uiteindelijk toch ook de hele dag bezig te houden met van alles. Uiteindelijk ben ik om 1700 uur klaar met werken en doe ik eigenlijk nog vrij weinig. 

Vrijdag De vrijdag verloopt hetzelfde als donderdags, ik doe weinig en ben druk met van alles en niets! Uiteindelijk trek ik om kwart voor 5 de kantoordeur dicht! Tijd voor weekend. 

Zaterdag en Zondag 
ik probeer voor de geest te halen wat we gedaan hebben maar ik kan het niet allemaal meer voor de geest halen!
Ik weet dat ik zaterdags met mijn zus en vriendlief heerlijk sushi heb gegeten thuis. En verder hebben we eigenlijk rustig aan gedaan!

Hoe was jouw week?
XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.