Girl On A Mission: Make it a December to Remember! – 3

6EFEE41C-B4A3-4EFA-A39A-49EE5AFF35D2
De derde week was weer een een weekje om te onthouden, maar of het nou op een goede manier was…dat valt nog te bezien!

Maandag De week begon redelijk rustig! Ik eindigde mijn werkdag vroeg, haal een pakketje op en na het eten maak ik mij klaar om naar de training te gaan. We hebben vandaag slottraining en ik heb er zin in! We worden opgedeeld in groepen en krijgen een reeks foto’s en bij de laatste foto’s komen we uit op een plek/plaats waar een trainer staat met iets lekkers! Na een rondje van iets meer dan 5km komen we uit bij ons startpunt. Al snel is de keuken van de trainers vol. Heel gezellig maar ook heel druk! Dus snel gaan we naar huis! Een prima dagje!

Dinsdag Na weer een werkdag heb ik een uitje met een aantal van mijn collega’s. Met een groepje gaan we met de bus. Onderweg krijg ik een mailtje dat ik geen dit jaar geen Happy Runner ben geworden bij Brooks. Dat doet zeer! Ik had zin om mij in te zetten voor dit merk! Helaas bepaalt het lot anders. Maar ooit kom ik er wel en sluit ik mij aan bij dit team. We gaan eten in een Syrisch restaurant en doen ook nog een spelletje met zijn alle! Na een avond vol gezelligheid kom ik thuis en duik ik mijn bed in ik ben moe!

Woensdag Om 3 uur wordt ik wakker omdat ik naar het toilet moet (ouderdom). Mijn hersenen maken gelijk overuren. Ik twijfel aan alles, moet ik door gaan met social media, vind ik dit nog wel leuk, kan ik mensen nog wel vertrouwen. Inderdaad mijn hersenen maken overuren en ik kan niet meer slapen. Uiteindelijk weet ik weer in slaap te vallen. Als ik om 7.00 uur wakker word is het raak. Zere ogen, dikke hoofdpijn en een lichaam die niet wil meewerken. Leuk hoor die kerstdagen maar het begint langzaam een beetje op te bereken en ik weet wat er nog gaat komen! Ik besluit mijn ogen nog een keertje dicht te doen om even te slapen. Als dit lukt dan ben ik echt wel een beetje brak! Want 2 uur later open ik mijn ogen en voel ik mij een stukje beter. Ik kleed mij aan, onbijt en ga even snel boodschappen doen bij het tuincentrum. Ondertussen is Margon weer onderweg naar mij. Ze komt vanuit het Zuiden en komt praktisch langs mijn huis en een kopje thee is nooit weg. Dus samen drinken we een kopje thee. Anderhalf uur later zijn we weer bijgepraat en gaat ze weg. Daarna is het tijd voor mijn huishouden en niet veel later plof ik op de bank! Ik ben er klaar mee

Donderdag Ik heb een redelijke nacht. Een hoop dingen houden mij bezig en als ik op mijn werk een aanvaring krijg wordt het mij allemaal te veel. Ik sla met een deur (waar een rem op zit dus het effect valt een beetje weg). En barst in huilen uit. Ik ben moe en moet nog een flink aantal dagen aan de bak voor ik ook vrij heb. Maar uiteindelijk wordt het einde werkdag en kan ik naar huis. Ik fiets met een collega mee en als ik ook nog eens een regenbui op mijn kop krijg is het feest compleet. Het plan was om te gaan lopen maar ik ben zo klaar met deze dag dat ik besluit mijn joggingsbroek aan te trekken en wat te werken aan mijn blog. Niet veel later duik ik mijn bed in. Want morgen mag ik nog een dagje werken!

Vrijdag Na een lange lange lange werkdag ben ik blij als ik thuis ben! We eten redelijk simpel en doen wat boodschappen voor de kerstdagen. Daarna chill ik hem heel even voordat mijn schoonouders op visite komen, daarna gaan we naar bed. Ik ben er helemaal klaar mee!

Zaterdag Na een lekker nachtje slapen word ik al redelijk vroeg wakker, dat geef niets. Vriendlief gaat naar de kapper en ik besluit even op de bank met een boek te gaan zitten. Niet veel later trek ik toch mijn hardloopkleren aan en ga ik intervallen. Na mijn warming-up start ik en ik merk het gelijk: ik ga lekker! Ik loop gewoon heerlijk! Mijn interval bestaat uit 600 meter snel, 100 meter wandelen en 100 meter dribbelen en dat 6 keer. Ik merk dat ik lekker ga. Bij mijn vijfde interval kom ik mijn trainster tegen en geef ik haar een high five. Als ik thuis kom voel ik mij super fijn! Iets last van mijn kuit, maar dat mag de pret niet drukken. In de avond ga ik sinds tijden weer eens naar de kroeg, het is slotavond. Als ik binnen ben met vriendlief komt nog geen 5 minuten later een aantal vrienden van vriendlief binnen. Die ben ik kwijt! Tijdens het gevecht van Rico ga ik even bij hun zitten. Ze hebben een betere plek, maar al snel sluit ik mij weer aan bij de loopgroep. Rond half 1 haakt de loopgroep af en sluit ik mij weer aan bij vriendlief.  Te laat ga ik mijn bed in, maar ik had een topavondje.

Zondag Ik word op tijd wakker en merk dat ik ontzettend veel last heb van mijn rechterkuit dus besluit ik om mijn herstelsokken maar aan te trekken.
Vriendlief en ik gaan vandaag gezellig samen op pad, we hebben de afgelopen weken best wel druk gehad dus een dagje samen komt als geroepen. We beginnen in de stad, afgelopen week had ik een jurk gezien die ik leuk vond, helaas viel die bij daglicht een beetje tegen.
We lunchen bij 30ML, ik zie regelmatig op Instagram overheerlijke pannenkoeken voorbij komen en die willen wij ook. Met een flat white en pancakes met bacon ben ik gelukkig! We volgen onze weg naar de film: Jumani: the next level, een hele leuke film. Daarna shoppen we nog een jurkje voor kerst.
Inmiddels is het 18.00 uur en dus willen we wat eten. Bij de eerste 2 restaurants hebben we pech en is het vol, maar bij de derde hebben we geluk er is nog een tafeltje vrij! We zijn hier heel blij mee!
Na het eten hobbelen we weer richting de trein om naar huis te gaan. Eenmaal thuis gaan we nog voor een aflevering heel Holland Bakt. Daarna duik ik lekker mijn bed in want ik mag nog 2 dagen werken in 2019!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.