Girl on A Mission: Met vallen en opstaan

98FA64BB-0519-4DEF-8769-835031638244
Deze week weer een volle trainingsweek en dat ging met vallen en opstaan.

Maandag was het tijd voor de zomertraining van Soes enzo. Dit keer vanuit Schalkwijk. We liepen 12 keer 400 meter met een pauze van 1 minuut. De eerste 6 400 meters gingen in tempo 3 en de laatste 6 gingen in tempo 4. Maar aan de start van tempo 4 gebeurde er een hele hoop! We liepen op het klompenpad en bij aankomst van dat pad stonden er een hoop geitjes op ons te wachten, ze werden zo enthousiast dat er eentje zelfs van de brug afsprong. Nadat een van de mannelijke lopers het geitje uit het water had gehaald was het plan om door te lopen, allen vonden de geitjes het wel erg gezellig met ons en besloten om het hele klompenpad met ons mee te lopen. Hilariteit alom! Tempo 4 lopen zat er dus niet echt in. Uiteindelijk duurde het even voor we de geitjes achter ons konden laten en toch nog even de 1 of 2 rondjes in tempo 4 konden lopen. Uiteindelijk was het een lekker loopje.

Dinsdag deed ik weinig, ik had een verjaardag en maakte daarmee gelijk plannen voor het weekend.

Woensdag had ik een hele planning, maar deze werd door prive omstandigheden even door elkaar geschopt. Oke, geen paniek! Dingen omgooien vind ik lastig, maar ik kan het. Aan het einde van de middag is alles gedaan en lig ik op de bank de Tour te kijken, iedereen die mij een beetje kent betekend dat ik niet veel later mijn ogen sluit voor een powernap.
In de avond wil ik gaan sporten, maar het is super slecht weer en er zijn geen auto’s beschikbaar dus besluit ik toch een extra rustdagje in te lassen.

Donderdag is een leuke training waar ik ook een beetje tegenop zie. Ik hem moeite om mijn tempo’s te halen en daarom heeft mijn trainster aan geboden om mee te lopen. Om half 8 stond ik buiten en gingen we knallen! Mijn interval bestond uit 8 series van 400 & 200 (tempo 5.50-6.11) en 200 meter rust. aan het einde stond de teller op iets van 9.62 KM en moest ik het even afronden naar 10 KM. Na 10 KM kwam ik bezweet binnen en had ik, op twee na, dat scheelde 1 seconden, mijn tempo’s gehaald. Ik was moe maar tevreden.

Na een onrustige nacht was het alweer vrijdag, ik hield een echte rustdag en fietste zelfs niet naar het werk (het was ontzettend rotweer). Dus ik genoot van deze heerlijke rustdag!

Zaterdags had ik een skatedate met mijn schoonzus. We gingen een rondje het lint doen de laatste meters kregen we een bui op ons hoofd, maar voor de rest was het eigenlijk wel heerlijk weer, later gingen we met de hele meute terug naar onze huis waar we heerlijk aten en daarna nog even Formule E keken voordat we naar bed gingen.

Zondag stond er eigenlijk een fietstochtje op de planning, gewoon een klein tochtje om te kijken hoe het nu ging. We werden wakker wakker en hoorde de regen al op het raam tikken, hmm…ons ochtendritje gaat niet door! Ik draai mij om en wordt 2,5 uur later wakker. Na een ontbijtje ziet het weer er nog steeds niet best uit, dus besluiten we het fietsen een week uit te stellen.
Nu had ik natuurlijk mijn hardloopschoenen aan kunnen trekken en een stukje gaan lopen, maar ik had even geen zin. Dat betekend niet dat ik helemaal niets aan sport heb gedaan. Ik heb namelijk heel veel sport gekeken, formule 1, Tour de France, Tennis en Formule E. Dus genoeg sport gezien!

Aankomende week gaan we weer verder aan de slag met sport!

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.