Girl on a Mission: Mijn nieuwe doel voor 2019

IMG_6401
Het laatste half jaar van 2019 is bijna begonnen en het is tijd om een nieuwe Girl on a mission te beginnen! Want hoe leuk Berlijn ook was en hoe leuk het freewheelen was zo zonder schema, ik merk dat ik niet loop zonder schema, tijd om daar een beetje verandering in te brengen.

Op 2 april 2017 liep ik de Rokjedag, die dag liep ik onverwachts een PR op de 10 km met dank aan Joyce en Irene. Ik liep. 01.06.57.
Tijdens mijn damloop in 2018, liep ik bijna een PR, tot ik mij bedacht dat ik iets langer moest dan 10 km dus gaf ik gas terug, ik liep toen op de 10 km 1.10.29. Ook tijdens mijn trainingen liep ik rond de 1.10.

Dat moet beter kunnen en dus ga ik een poging wagen om mijn  PR te verbreken van 01.06.57! Zo….dat staat weer zwart op wit.
Meestal doe ik dit soort pogingen in het buitenland, maar dit keer wil ik gewoon iets dichter bij huis, want ik ga het proberen tijdens de Singelloop van Utrecht, de stad waar ik geboren ben!

Ik merkte dat ik zonder doel een beetje doelloos werd. Ik ging niet meer naar de sportschool en ook hardlopen had ik geen zin meer in. Om over het eten maar te zwijgen! Tijd om orde op zaken te zetten! Na een dikke dikke dikke maand is het tijd om weer wat orde en regelmaat in mijn donder te krijgen, daar wordt niet alleen ik een beter mens van maar ook de weegschaal wordt daardoor een stuk vriendelijker tegen mij

Via mijn loopgroep heb ik een schema gekregen en daarmee ga ik de strijd aan voor de 10 en hoop ik zo rond de 1.05 over de finish bij de Utrechtse Singelloop.
Het schema is pittig, vooral omdat ik de laatste twee weken niet echt veel qua lopen had gedaan de eerste training was dus gelijk een pittige!

Ik heb er zin in, beetje regelmaat weer in het schema!
Er komen dus weer hardloopavonturen aan, even geduld nog!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.