Girl on a mission: na de Singelloop

7A125EB8-BA91-403B-8DF1-A574AEBD5EB2
De week na de Singelloop verliep niet helemaal zoals ik had gedacht.

Maandag
Ik heb eigenlijk weinig last van spierpijn, dat is wel fijn! Op het werk heb ik een drukke dag en als ik thuis ben ben ik ook echt gigantisch moe. Vriendlief is ziek dus in plaats van lekker eten, eet hij kippensoep en ik pasta (ook lekker). Rond 1800 uur krijg ik een appje dat er vandaag als krachttraining de Iron Cube kunnen doen! Dat vind ik altijd leuk! Iron Cube is een soort HIT training je doet diverse krachtoefeningen 50 seconden, je heb daarna 10 seconden rust en zo ga je alle oefeningen af. Vandaag hadden we er 10 en dat twee rondjes. Hierna voelde ik wel dat ik de Singelloop had gelopen. Maar we waren er nog niet, we kregen ook nog een looptraining! Want het is tenslotte maandag! De training ging steeds moeizamer en uiteindelijk was ik echt kapot! Ik dook na de training onder de douche en mijn bed in!

Dinsdag
Als ik wakker heb voel ik het! Mijn bovenbenen hebben een soort protestactie tegen mij gestart! Hoe durf ik ze drie dagen in beweging te zetten! Ik ben ontzettend moe en heb zin in een rustdag! Die hou ik dan ook! Daarnaast vind iedereen in mijn omgeving dat ik een rustdag moet houden dus laat ik maar een keertje luisteren! En bevind ik mij rustig op de bank.

Woensdag
Woensdag rommel ik wat in huis. Ik lunch gezellig met mijn moeder en als mijn vader thuis komt drinken we nog een bakkie koffie. Ik ben niet helemaal fit, heb pijn in mijn keel en ben wat snotterig. Als ik naar huis ga wil ik eigenlijk een middagdutje gaan doen. Maar dan krijg ik een berichtje dat mijn nieuwe telefoon binnen is. Dat wordt geen middagdutje maar spelen met mijn nieuwe telefoon! In de avond is het plan om naar de sportschool te gaan, maar er is brand uitgebroken in een van de appartementencomplexen in onze omgeving, hierdoor heeft de brandweer onze in- en uitrit afgezet en kunnen we er niet door, daarnaast begint het ook nog eens flink te regenen. We kiezen eieren voor ons geld en blijven gewoon lekker thuis. Wat ik niet heel erg vind want ik heb nog steeds spierpijn van afgelopen maandag.

Donderdag
Donderdag ga ik eindelijk een beetje spierpijnvrij door het leven en vriendlief is vandaag jarig. In de ochtend geef ik hem zijn verjaardagscadeau, hij krijgt een Porsche 911 van Lego en ik denk dat die daar wel even zoet mee is.  Ik ga eerder weg van mijn werk en we gaan in Utrecht naar de Legowinkel, want niet alleen hij is Legofan, ook ik vind het wel leuk! In de winkel is het knetterdruk dus we zijn er al snel klaar. Daarna kijken we nog even bij HudsonBay, die heeft opheffingsuitverkoop, helaas valt het allemaal nog wat tegen en vervolgen we onze weg richting het restaurant, we gaan nog wat winkels in en vriendlief koopt nog een jas en uiteindelijk drinken we nog ergens een kopje koffie voordat we aanschuiven bij Loetje! Na een heerlijke biefstuk, komt er wat familie nog op visite. Veel te laat lig ik in bed.

Vrijdag
Vrijdag is een hele lange dag op kantoor! Ik ben blij als mijn werkdag ten einde is. Eindelijk heb ik weekend. In de avond neem ik wat tijd om te kleuren, hier ontspan ik heerlijk van! We gaan niet zo laat naar bed want zaterdagochtend staat er weer een activiteit op de planning

Zaterdag
De wekker staat op tijd, vandaag ga ik WattCycling doen. WattCycling is fietsen op Wattages. Als eerste werd er wat uitgelegd over de wattfiets daarna mochten we op de fiets, als eerste gingen we kijken wat de maximale wattage is. Ik was redelijk vlot klaar. Qua conditie had ik het nog wel kunnen volhouden, maar mijn benen die dachten er duidelijk anders over. Hierna gingen we trainen wattagezones. Dit was ook best wel lastig kan ik je vertellen! Na 5 kwartier was ik leeg. En gingen we naar huis. Vriendlief bedacht dat het handig was als we eerst gingen douchen. Ik was het daar duidelijk niet mee eens, want ik had trek. Toch gaf ik vriendlief zijn zin. Na het douchen gingen we heerlijk eten, boodschappen doen en daarna was ik toch echt wel leeg. Ik deed een middagdutje en in de avond keken we nog een film. Daarna gingen we naar bed.

Zondag
Vriendlief is vroeg wakker. Hij gaat naar beneden en gaat formule 1 kijken. Ik registreer het maar val gelijk weer in slaap om half 9 wordt ik wakker en ga ik ook maar naar beneden. We eten vandaag pannenkoeken (van banaan en ei) en ik had belooft deze te maken.
Na het ontbijt maken we ons klaar en gaan we op visite bij vrienden. Vriendlief gaat wielrennen en ik ga gezellig theedrinken en kletsen.
Veel te laat gaan we naar huis. De supermarkten zijn al dicht en we hebben geen avondeten. Dus bestellen we maar pizza. Zondag betekend Expeditie Robinson! En daarna duiken we het bed in! Want morgen start er weer een nieuwe week!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.