Girl on a Mission: New Things (or something like that)

48F69423-A25A-4099-B329-9F94DCC93E8B
Een week waarin ik oude dingen nieuw leven inblies.

Maandag was eigenlijk een normale dag, behalve dat er geen Soesenzo training was, de trainers waren met een aantal de vierdaagse aan het lopen in Nijmegen, er werden wel een aantal groepjes gevormd die wel gingen lopen maar ik schoof mijn training naar dinsdag.

Dinsdag ging ik naar het Schoneveldsepark, hier ligt een baan van ongeveer 350 meter en ik moest flik wat rondjes lopen, maar dit was handig want er zat ook een waterpunt dus bij mijn seriepauze kon ik wat water drinken. Uiteindelijk had ik iets meer dan acht kilometers gelopen! Team tomaat en ik was tevreden.

Woensdag ging ik naar de sportschool. Tijd voor een rondje buik, billen, benen en armen. Ik had weinig zin maar het was heerlijk rustig in de sportschool, dus ik was zo weer klaar! Met trillende beentjes en een goed gevoel verliet ik de sportschool!

Donderdag moest ik eigenlijk een interval doen, maar ik was niet zo lekker, dus ik besloot deze over te slaan.

Vrijdag had ik rustdag en datenight, dat is iets waar ik mij nog steeds aan vasthoud met vriendlief. Gezellig slechte series kijken en genieten.

Zaterdagochtend kwam het met bakken uit de hemel. Niet echt ideale omstandigheden voor een duurloop. In de middag hadden we een feestje in Enschede. Om 22.30 kwam ik thuis en dook ik snel mijn bedje in.

Zondagochtend ging ik iets doen wat ik al heel lang niet had gedaan, namelijk op de wielrenfiets! Ik had al enige tijd niet gefietst omdat ik bang was om te vallen, we hadden de klikpedalen inmiddels opgevuld met plates zodat ik gewoon gympen aan kon, de eerste paar kilometers gingen nog wat onwennig, maar na een aantal kilometers fietste ik heerlijk. Net op het moment dat vriendlief zegt: heb je wel eens een scooter ingehaald wil ik vol gas gaan en zegt mijn band (echt) pang. Ik heb een lekke band. Stiekem konden we hier wel om lachen. Vriendlief vervangt mijn band en we zien dat mijn buitenband ook een flink gat heeft, gelukkig kan ik wel doorfietsen (want 10 km wandelen is best veel). Als we thuis komen bestellen we gelijk nieuwe buitenbanden zodat ik zonder al te veel problemen weer de weg op kan.
Daarna gaan we nog naar de Lion King (leuke film zeker een aanrader, al weten de meeste wel hoe die afloopt). Na de film gaan we nog een hapje eten en niet veel later gaan we naar bed.

Op naar een nieuwe week!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.