Girl on a mission: Omgaan met teleurstellingen

225FA981-8A6D-4892-A5B4-BB571C1FB217

Tsja omgaan met teleurstellingen, als ik ergens niet goed in ben is dat het wel. Al ging ik er deze week redelijk goed mee om!

Maandag
Ik word wakker Ik begin de week weer eens met thuiswerken. Het wordt bijna saai. Eigenlijk ben ik de hele dag wel bezig! In de avond hebben we een uithoudingstraining. Ik loop echt bovenmatig lekker! Dit heb ik al in tijden niet meer gehad! Heerlijk! We tikken zelfs de 10km aan en dat heb ik ook al in tijden niet meer gedaan! Wat lekker! Ik duik met een tevreden gevoel mijn bed in.

Dinsdag
Ik heb heerlijk geslapen maar ondanks dat ben ik toch een partijtje moe. Ik werk thuis en loop van de bank, naar de keuken om staand te werken en vervolgens naar de keukentafel. maar het werk voor geen meter, uiteindelijk kan ik mij vinden in half hangend op de bank. In de avond heeft Ramon zijn eerste training voor de halve marathon. Hij gaat trainen en ik ga een stukje wandelen. Ik wandel uiteindelijk 5 km (omdat er diverse wegen waren afgesloten). Eenmaal thuis hang ik nog even op de bank en dan ga ik naar bed.

Woensdag 
Ik slaap iets langer omdat ik het gewoon even nodig heb, het iets langer is ook maar echt een uurtje. Daarna facetime ik met Gaby. Ondertussen maak en eet ik mijn ontbijt. Als ik bezig ben met het konijnenhok schoon te maken, komt mijn schoonmoeder met een heerlijk ham kaas croissantje die nog warm is dus die eten we gelijk op. Als ik klaar ben met het hok en de rest van mijn taken is het tijd om naar de tandarts te gaan, tijdens mijn wandeling van naar de tandarts krijg ik een twitterberichtje te zien dat Disney zijn run heeft geannuleerd. Shit dat meen je niet! Er staat ook bij dat Disney zelf het nog niet bevestigd heeft. Maar ik heb zo een vermoeden dat dat niet lang meer duurt. En inderdaad als ik terugloop van de tandarts is de bevestiging van Disney binnen. Het gaat niet door! Aan de ene kant baal ik natuurlijk, aan de andere kant baal ik niet. Ik lunch met kwark en daarna ga ik even naar mijn ouders. Na een kopje koffie bij mijn ouders ga ik koekjes bakken. Als ik iets laat verbranden in de oven ben ik er klaar mee en zijn daar de tranen van de teleurstelling. Ik dacht dat ik het wel kon handelen, maar even niet.
Ik heb ook geen zin meer om te lopen! Gelukkig stuur mijn zus een appje of we samen gaan wandelen. We wandelen naar ’t Goy waar de verse kersen zijn. Daar haal ik een doosje. Als we thuiskomen heb ik toch weer lekker 5km gewandeld.

Donderdag 
Vandaag mag ik op kantoor werken en de werkdag gaat eigenlijk wel redelijk vlot voorbij! Om 17.00 uur stap ik op mijn fiets en als ik thuis ben heeft vriendlief de oven al aan voor de Pizza die we eten. Na het eten wandelen we weer een klein stukje, niet zover als dinsdag en woensdag, dit keer maar een half uurtje. Daarna drinken we een kopje koffie bij mijn moeder en lopen we even naar zijn ouders, hij wil namelijk morgen fietsen met zijn vader. Na dit allemaal gaan we lekker vroeg slapen! 

Vrijdag
De laatste werkdag van deze week! En ik ben er blij mee, want het maak niet uit wat ik doe ik ben het altijd zat op vrijdag! Daarnaast is het niet heel druk vandaag dus duurt de dag nog langer, uiteindelijk komt er wel wat werk binnen als het bijna einde van de dag is. Dat gebeurd regelmatig! Maar goed, mijn werk is op tijd af en ik ben blij als ik naar huis kan. Het is warm en we gaan lekker aan de BBQ! Er staat wel een regenbui op bij buienradar, maar ondanks dat weten wij het redelijk droog te houden! En dat is fijn! Na het eten gaat het toch naar binnen want nu begint het wel harder te regenen. We kijken onze vaste series en niet veel later ga ik naar bed want ik heb morgenochtend vroeg een loopje op de planning.

Zaterdag
Vrijdag had ik het idee om mijn wekker om 6.00 uur te zetten en om 7 uur naar buiten te gaan. Vriendlief vond het een minder goed plan en stelde 7.00 uur de wekker voor en om 8.00 uur naar buiten omdat ik best wel moe ben. Hij heeft gelijk! Dus zet ik mijn wekker om 7.00 uur. Uiteindelijk wordt ik om 6.30 uit mijzelf wakker! Ik sta op pak wat kwark, water en koffie en ontbijt. Een uurtje later ben ik klaar om te gaan! Vandaag op de planning de route van de Loop door Houten. Deze loop wordt ieder jaar gehouden en ieder jaar ben ik deelnemer! Dit jaar gaat die niet door in verband met de corona. Maar ik laat mij niet tegen houden. 12 uur later dan dat het startschot voor de 5 km oorspronkelijk gegeven zou worden ben ik weg naar mijn 5 km. 
Ik loop eigenlijk super lekker! Mijn tempo is wat aan de hoge kant maar dat mag de pret niet drukken! Na mijn loopje fris ik mij op en we lopen naar mijn ouders, mijn ouders hebben het zwembad staan en het is best wel warm dus duiken we het zwembad in. Als ik afgekoeld droog ik lekker op terwijl ik heerlijk aan het lezen ben. Ik lees lekker mijn boek uit. Rond etenstijd gaan we naar huis en maakt vriendlief eten klaar. Daarna kijken we nog een film en niet veel later gaan we naar bed. 

Zondag 
We houden vandaag een rustdag! Vriendlief gaat met zijn broertje naar een F1 virtueel race ding en ik ga met mijn schoonzus even naar de Decathlon en we drinken koffie. 
Als de mannen klaar zijn is het lunchtijd en ook die is niet best want we eten McDonald’s. Na de lunch kregen we naar het huis van mijn zwager en schoonzus en spelen we spelletjes. Vervolgens gaan de mannen Chinees eten (ja deze dag kan qua voeding giga slecht). Daarna gaan we “gezellig” naar de film. Na de film gaan we weer naar huis en gaan we naar bed! 
Klaar voor een nieuwe week!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.