Girl on a mission: Ondanks de situatie een heerlijke week

3EFB2686-84A5-4679-A193-0884E150188E

Deze week ging aanzienlijk beter dan vorige week, ik voelde mij beter en het ging gewoon lekker!

Maandag
Ik mag vandaag weer naar kantoor! De dag loop lekker door en voor ik het weet zit ik alweer op de fiets naar huis! Dat gaat snel! Thuis zit ik even in het zonnetje in de tuin. Na het eten trek ik mijn hardloopkleding aan en ga ik voor een rondje rennen. De loopgroep ligt natuurlijk een beetje op zijn gat door de maatregelen maar toch doen onze trainers er van alles aan om contact met ons te houden, zo staat er dit keer wat lekkers in de voortuin voor na het trainen. Op het schema staat 3x 5 minuten, 3x 6 minuten en tussen door 2 minuten pauze.  Daarna loop ik het laatste stukje naar de voortuin voor een heerlijk stukje bananenbrood, daarna wandel ik naar huis. Eenmaal thuis ga ik lekker douchen en niet veel later duik ik mijn bed in

Dinsdag 
Lucky me! Ik mag weer naar kantoor, het is heerlijk fietsweer ook al staat er wel een straf windje. Op kantoor gaat de dag weer redelijk vlot voorbij en als ik naar huis fiets is die wind nog steeds rot! Eigenlijk was het plan om een rondje te gaan wielrennen. Maar een rustdag extra is ook niet erg. Dus ik hang lekker op de bank. We gaan ook redelijk op tijd naar bed.

Woendag 
Woensdag is mijn niet werkdag. En dat is prima. Ik hobbel wat heen en weer tussen mijn ouders en mijn huis om het konijn schoon te maken daarna ga ik thuis aan de slag. We eten ontzettend vroeg en eigenlijk is dat heel erg fijn want hierdoor loop ik om 18:30 al naar buiten om een rondje te plannen. op de planning 2x3x800 meters met rust van 2 minuten en een serie pauze van 4 minuten. De eerste serie loop ik eigenlijk vrij vlekkeloos! Ik heb alleen een kleine steek in mijn buik. Maar dat mag de pret niet drukken. De tweede serie loopt toch een stuk lastiger, mijn darmen zitten een beetje in de weg maar uiteindelijk weet ik het met veel moeite zelfs de laatste 800 meter vol te maken. Daarna wandel ik een iniminie stukje naar huis. Als vriendlief van zijn fietstocht thuis is, is het tijd voor slechte series en niet veel later slapen we!

Donderdag
THUISWERKDAG! En ik ben niet zo heel productief. In de middag besluit ik dan ook om heerlijk vrij te nemen en te genieten van het zonnetje! In de avond gaan we lekker mijn zijn twee aan de BBQ. Heerlijk! De rest van de avond luieren we wat en doen we weinig. 

Vrijdag
Vrijdag ben ik op kantoor, het is eigenlijk wel een gezellige boel! Vriendlief zijn plan is om naar de Runners World te gaan voor een paar nieuwe schoenen en daarna mij op te halen, maar omdat ik (stiekem) invloed wil hebben was het plan om eerder weg te gaan, maar omdat ik inmiddels even gezellig aan het kletsen ben met collega’s staat vriendlief voor de deur. He jammer geen invloed uit kunnen brengen, maar misschien maar goed ook, nu kon die makkelijk zijn eigen keus maken! Hierna fietsen we samen gezellig naar huis en plof ik op de bank terwijl hij een maaltijd in elkaar zet. Daarna kijken we een film en niet veel later gaan we naar bed.

Zaterdag
Vandaag gaan we vriendlief zijn schoenen uittesten, of nou ja, hij gaat ze uittesten en loop met mij mee, op de planning staat een rondje van 50 minuten in lage hartslag en vriendlief gaat mee! Gezellig kletsend lopen we een stuk door ons dorp. Waarbij vriendlief nog opmerk dat mijn basissnelheid een stuk sneller is geworden (hehe al die trainingen zijn niet voor niets). Na iets meer dan 6km komen we weer thuis aan en voelen we ons prima. Voor de rest van de dag doen we wat dingen achter de laptop en halen we ons konijntje weer op bij mijn ouders. In de avond kijken we naar een film en doen we verder weinig. 

Zondag 
Het is zondag en het is weer een heerlijke dag. De voorspellingen zouden eigenlijk wel wat minder zijn maar toch ben ik blij met dit weer! We starten rustig op, maken pinda rotjes en cashewnotenrotjes en hangen wat op de bank. Vriendlief besluit ineens om te gaan fietsen. Helemaal goed, ik wandel naar mijn ouders en praat even bij met mijn moeder. We hebben steeds mensen om ons heen en dat zijn we eigenlijk niet echt gewend dus zijn we blij dat we even met zijn twee kunnen kletsen. Hierna wandel ik naar mijn zusje waar we een groot gedeelte kijken van Britney Runs A Marathon! I just love that movie! Ik kan er eigenlijk geen genoeg van krijgen. Hierna sluit ik mij af met mijn noisecanceling headset in de tuin en een boek. Ik lig heerlijk in het zonnetje (en wordt daar later voor beboet want alleen een gezichtscreme met een factor er in is echt niet voldoende). In de avond spelen we nog wat MarioKart en niet veel later gaan we weer slapen. Op naar Koningsdag of Woningsdag.

Het was eigenlijk een heerlijk weekje. Op deze manier kan ik wel wenen aan de combinatie van thuiswerken en anderhalve meter afstand. Maar heel eerlijk het weer speelde deze week ook heel goed mee! Iedere dag zat ik even in de tuin te genieten van het zonnetje. Aankomende week is het weer aanzienlijk minder, ik ben benieuwd hoe ik het dan ga redden.

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.