Girl on a mission: Ondanks een kleine tegenslag een super fijne week

04377BD7-A602-4A5B-AD63-F2BF6B73CFBF
Een week waar ik een kleine tegenslag te verwerken kreeg, maar daar vrij vlot overheen stapte.

Maandag  Ik vind het heerlijk om de maandag te starten met een looptraining en deze week is herstelweek. Herstelweek is mijn favoriete week, we hebben dan een lekkere interval maar niet eentje waarbij je tong op je schoenen hangt, gewoon rustig aan en even bijkletsen terwijl je traint, is ook wel eens gezellig!

Dinsdag Ik werk vandaag thuis samen met vriendlief. Als het rond 11.30 is begint vriendlief zich af te vragen wat de kantine dame maakt vandaag. Ik gooi terug dat ze ziek is en uiteindelijk besluiten we wat te gaan halen in de supermarkt. In de middag ben ik vrij en staan er wat huishoudelijke klusjes op de planning, scheelt morgen weer. Rrond etenstijd komt de pakketjesman met mijn e-reader! Helemaal gelukkig installeer ik mijn e-reader en de rest van de avond heb je geen kind meer aan mij en lees ik een boek.

Woensdag Omdat ik dinsdag al een hoop heb gedaan kan ik woensdag rustig aan doen. Als ik wakker wordt hoor ik mensen de autoruiten krabben. Nee! Nee! Nee! Denk ik. Als ik na mijn ontbijtje uiteindelijk een lekker fel zonnetje zie, twijfel ik geen moment en trek ik mijn hardloopkleding aan. Ik ga er op uit voor een Piramide loop! Na een klein uurtje kom ik weer binnen verfrist en vol nieuwe energie. Ondertussen ben ik druk in de app. Vandaag is de uitslag van de loting van de halve van New York en deze is in 3 groepen. Continue check ik mijn credit card. Ik word zenuwachtig van mijzelf. Gelukkig heb ik wat afleiding en duik ik met mijn moeder de stad in. Als het 1700 uur is weet ik bijna zeker dat ik niet ben ingeloot voor de halve marathon van New York. Maar stiekem hou ik nog een beetje hoop.

Donderdag Ik word wakker met het definitieve mailtje, ik ben niet ingeloot. Ergens wist ik het, maar ik baal alsnog! Stiekem laat ik ook een traantje, maar goed, ik weet dat ik er niets aan kan doen! Dus het is balen en weer doorgaan. Ik heb vandaag een rustdag en gelukkig maar! Want ik ben eigenlijk wel een beetje moe.

Vrijdag Eind van de week! Heerlijk! Na een werkdag kom ik thuis en plof ik op de bank, ik zeur bij vriendlief over een nieuw hardloopdoel en hij zegt we kijken het weekend wel! Dus kijken we series en daarna duiken we heerlijk in bed.

Zaterdag Ik ga eerst op kraamvisite en daarna ga ik met vriendlief lunchen, we doen wat kleine boodschappen en bespreken wat plannen voor 2020. Echt duidelijk wordt het niet! Maar dat geeft niet. Na het eten ploffen we op de bank en doen we alleen nog open voor Picnic die de boodschappen komt brengen. We kijken onze eerste kerstfilm (wat nog best laat is want in augustus keek ik al The Grinch in mijn eentje). En gaan niet heel laat naar bed.

Zondag Na een ontbijtje is mijn motivatie om te rennen ook weg. Ik heb het koud, maar uiteindelijk weet ik toch mijn kleding aan te trekken en naar buiten te gaan, eenmaal buiten kom ik erachter dat het helemaal niet zo koud is! Het is helemaal niet zo koud en al snel besluit ik lekker een rondje langs het kanaal te rennen, op het schema staat een rustige duurloop, dat houd in zone 1-2. Mijn hartslag had het er veel moeilijker mee want na een half uur piepte die met regelmaat naar zone 3. Maar uiteindelijk heb ik heerlijk gelopen en kwam ik heerlijk fris weer thuis. Eenmaal thuis deden we redelijk weinig meer en na Expeditie Robinson dook ik dan ook mijn bed in! Tijd voor een nieuwe week

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.