Girl On A Mission: Something Old Something New

DCA419A9-2AFD-43F9-8228-0D931F48FA88
Een heerlijke rustige week om het nieuwe jaar te starten, precies wat ik nodig had!

Maandag
Ik geniet heerlijk van een vrij dagje, we hebben geen afspraken, geen wekker (tenminste ik), heerlijk! Vriendlief is wel vroeg zijn bed uit want hij is op stap met zijn broertje. Als die rond 14.00 uur weer terug is doen we de laatste boodschappen voor oudejaarsavond en doen we verder weinig. Best wel lekker!

Dinsdag
Oudejaarsdag! Ik begin de dag met een rondje hardlopen. Lekker via het park en dan een heen en weertje lang het kanaal! Ik ben duidelijk niet de enige en ben ook te warm gekleed. ik draag mijn bodywarmer en al snel besluit ik deze op te vouwen (ik kwam er dus tijdens het lopen achter dat dat kon) en ren verder. Ik heb een kleine interval op de planning staan en het gaat niet makkelijk maar het gaat! Ik ben uiteindelijk blij dat ik gelopen heb! Ik neem een douche en verder luieren we verder. We appen wat met onze visite, vanavond komen Gaby en Nicky, maar omdat het nogal mistig kan worden hebben we volop contact. Uiteindelijk hakken we rond 18.00 uur de knoop door. We blijven allemaal op ons eigen stekkie. We gaan geen risico lopen.
Vriendlief en ik eten een hapje en kijken daarna een film. Rond half 10 besluiten we toch even naar mijn ouders te lopen, bepakt en bezakt lopen we daarheen. De mist valt nu wel mee bij ons, maar je weet niet wat er komen gaat. Uiteindelijk blijven we daar hangen en als het inderdaad mistig wordt ben ik blij dat we voor veiligheid hebben gekozen.  Als we rond 1.00 uur naar huis gaan is het echt helemaal mistig! We zien nog geen 5 meter voor ons! Dit is niet normaal! We duiken lekker ons bedje in!

Woensdag
We zijn redelijk vroeg wakker en na een ontbijtje maakt vriendlief de auto schoon, daarna gaan we richting mijn schoonouders. waar de hele familie bij elkaar is. We blijven lekker lang hangen en als we weg gaan, lopen we naar mijn ouders, daar eten we onze nieuwjaarstraditie. Ragout met patat. Ik eet maar het komt niet echt binnen! Ik ben echt verzadigd! Gelukkig begint vanaf morgen de regelmaat weer! Ik ben er aan toe!

Donderdag
Ik mag weer werken! Heerlijk een beetje regelmaat! Als ik op kantoor ben, ben ik de eerste en de enige, het hele pand is zelfs nog donker, niet veel later komt mijn collega ook binnen. Er zijn over de hele dag heen maar weinig collega’s. We hebben wat kleine dingen te doen maar niet veel.
Als ik thuis ben breken we gelijk de kerstboom af, het huis is ineens zo kaal!! Van de week maar even bloemen halen om het gezellig te halen!

Vrijdag
Als ik dacht dat er donderdag weinig mensen waren, dan spant vrijdag de kroon! Het is stil op kantoor! We werken weer wat kleine klusjes af en gaan op tijd naar huis.

Zaterdag
Het weekend begint met wat langer in bed liggen, daarna staat er een duurloop op de planning. Mijn duurloop is in zone 1-2, zo 75 minuten. Rond het middaguur vertrek ik. De eerste 3 kwartier gaan eigenlijk best wel goed en voorspoedig, ik loop lekker en het gaat gewoon fijn. Na 3 kwartier krijg ik het moeilijk. Ik neem mijzelf voor om het uur vol te maken. Dit moet makkelijk te doen zijn. Toen het uur voorbij was dacht ik: “ach dat laatste uurtje gaat ook nog wel”. En zo maak ik de 75 minuten voor. Als ik thuis binnen ben merk ik eigenlijk pas hoe zwaar het was! Ik word een beetje duizelig namelijk. Oke even zitten en wat drinken. Daarna duik ik onder de douche en gooi ik een lunch achterover. Nadat dit een beetje ben bijgetrokken ruim ik 2 planken in mijn kast op. Deze zitten vol met sportspullen en heel veel draag ik niet meer dus ruim ik wat op, wat goed is geef ik weg en wat niet meer goed is gooi ik weg. Na het eten plof ik op de bank en kijken we een film. Niet veel later breien we er een eind aan.

Zondag
Zondag gebruiken we als een echte rustdag, er wordt zeer weinig gedaan. Ik lees een aantal boeken en doe echt heel weinig! Iets wat best wel heel fijn is. Want vanaf maandag draait het circuit weer op volle toeren!

Hoe was jouw week?
Let me know!
XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.