Girl on a Mission: Soms heb je even je week niet

8FE139F5-8437-432C-A8C7-22F54AAD1341
Afgelopen week was een week die we maar snel moeten vergeten.

Maandag
Na een lange werkdag moet ik eigenlijk naar de SOC training, maar ik ben ontzettend moe. Ik besluit mijn training te verplaatsen en duik redelijk op tijd mijn bed in. Vriendlief gaat wel naar de Crossfit en besluit ook redelijk vroeg naar bed te gaan.

Dinsdag
Een beetje spanning en sensatie mis ik wel op het kantoor, als je een functie heb als receptionist/secretaresse is het leuk als er ook mensen op kantoor komen en die zijn er amper. Dus heb ik alleen het secretaresse werk. Ik vermaak mij er ook wel mee hoor, maar ik ben gewoon iets sneller dan anders, in de ochtend loop het nog wel goed, maar de middagen duren heel lang. Van mij mag de vakantie al weer over zijn.
Na het werk doe ik ook niets meer, ik merk dat mijn maag wat in opspraak is. Als het maandelijkse feestje ook nog begint is de week compleet.

Woensdag
Woensdag mijn niet werkdag, ik ga als een speer door het huis en heb een afspraak bij de mondhygenist. Daarna ga ik naar buiten voor mijn rondje. De eerste gaat goed, maar de tweede keert mijn maaginhoud zich om. Even ben ik uit het veld geslagen. Ik denk er zelfs over om mijn startnummer terug te zetten na 5km. Voor de Singelloop ga ik ook nog naar Dubai en ik zie mij zelf niet daar een uur trainen in de bloedhitte. Samen met mijn vriend maak ik een plan de campagne en ik besluit mijn trainingen op Nederlandse bodem goed door te zetten. De rest van de dag voel ik mij zo slap als een vaatdoek.

Donderdag
Ook donderdag gaat het niet zo best. Ik besluit een lekkere rustweek verder in te lassen, mijn hartslag is de laatste week ook best wel hoog voor mijn doen (rust rond de 70) terwijl dat normaal anders is. Volgende week gaan we gewoon weer volle kracht vooruit. We duiken vroeg ons bed in.

vrijdag
Heeft iemand het nummer van die vrachtwagen? Ik word wakker uit een diepe, diepe slaap. Als ik eindelijk een beetje ontwaak zit ik al weer op kantoor. Na een lange dag plof ik op de bank en kijken we onze wekelijkse slechte serie. Daarna duiken we naar bed want het is vroeg dag.

Zaterdag
Zelfs zonder wekker kan ik het vroeg dag maken want ik ben op 7.00 uur wakker (vriendlief presteert het om om 5.00 uur al wakker te zijn). Om iets over tienen staat het broertje van vriendlief voor zijn deur met zijn vriendin. We gaan met zijn vieren naar Oberhausen om te winkelen. Na een aantal winkels eten we Curryworst, want we zijn in Duitsland, omdat we daarna snakken naar wat zoets nemen we ook nog Dunkin Donuts. Daarna gaan we weer door met winkelen. In de Hunkemoller Sportwinkel scoor ik een nieuwe trui, deze heb ik al een aantal keer zien hangen in Nederland en nu ligt die daar voor EUR 7,50! Je begrijpt die moet ik meenemen. Bij de DM neem ik nog twee bussen scheerschuim mee, DM maakt altijd limited editions per seizoen (dit keer tropical fruit), daarnaast kost een busje 0,75 cent! Dus ik ben een gelukkig mens.
Na al het geshop duiken we ook nog een restaurant in waar ik een heerlijk stuk vlees besteld, nog even naar de Lidl en we gaan weer op weg naar huis. In de auto val ik al in slaap en rond Zeist/Driebergen word ik weer wakker. Niet lang daarna zijn we thuis en lig ik kapot in bed.

Zondag
Ik word wakker rond 7.00 uur ik snooze nog heel lang en uiteindelijk ben ik rond 9.00 uur echt wakker, maar weer die vrachtwagen (kan die niet ergens anders parkeren) en last van mijn buik. Nu heb ik gisteren te weinig gedronken dus dat kan een oorzaak zijn. Allebei zijn we ontzettend moe. Dus besluiten we rustig aan te doen en in de avond een rondje te gaan fietsen. We drinken wat koffie bij mijn ouders en doen verder rustig aan.
Ik pak mijn planner erbij en ga uitvoerig deze even invullen, ik merk namelijk dat mijn hoofd een beetje over loop. Daarna wil ik mijn Garmins update, mijn fietscomputer heeft namelijk 8 updates en mijn horloge 1. Als ik een USB-C in mijn Garmin Edge (fietscomputer) wil proppen doet die het niet, een beetje ge├»rriteerd vraag ik aan mijn vriend waar mijn snoertje is. “Hoezo? Je kan gewoon dat snoertje gebruiken hoor” antwoord die. ” Ja maar hij past niet” zeg ik. Hij komt naar mij toelopen en kijk waar ik het snoertje in prop. “Eh..Lieverd, je USB poort zit op de achterkant, dat is het gaatje om er een touwtje door heen te doen.” Ik barst in lachen uit en hij loop ook lachend weg. Dit beschrijf wel een beetje mijn gevoel. Toch gaan we na het eten lekker buiten fietsen. We fietsen richting Harmelen en weer terug. Onderweg hebben we wat kleine spetters maar niet noemenswaardig. Na 45 kilometer stap ik weer van de fiets en voel ik mij eigenlijk best wel goed en na een heerlijke douche duurt het dan ook niet lang voordat ik slaap!

Klaar voor een nieuwe week, waar ik hopelijk meer kilometers maak tijdens het hardlopen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.