Girl on a Mission: Staycation en eerste trainingsweek

De eerste trainingsweek naar aanloop van de Singelloop is gestart. Dus vertel ik je wat meer over mijn eerste week.

De eerste week was super relaxt, ik had namelijk een weekje verlof van kantoor!
De start van mijn schema was 1 juli en die dag zat ik nog in het buitenland, ik was namelijk met vriendlief, Gabriella en Nicky in Duitsland, daar schoten we nog wat kiekjes maar verder deed ik vrij weinig.
ACB334ED-D107-43F3-9C83-EF19665451E4
Dinsdag moest ik er echt aan geloven! Ik startte met mijn schema, er stond een pittige piramideloop op de planning, omdat ik wist dat die pittig was had ik een beetje last van uitsteldrang. Maar uiteindelijk besloot vriendlief om mee te gaan op de fiets. Dus terwijl ik rende fietste hij gezellig mee.
Het was een pittige loop en ik heb niet alle tempo’s gehaald zoals op het schema stonden maar ik voelde mij toch wel goed na het lopen.

Woensdagochtend gingen we naar de outlet van Nike in Utrecht, waar ik twee paar nieuwe schoenen kocht om aan mijn collectie te voegen, maar waar moesten we die kwijt? Daarna deed ik lekker rustig aan en in de avond dook ik in de sportschool om mijn core, armen en benen aan te pakken. Jep dit was fijn!
IMG_5367

DonderdagĀ  was het weer een trainingsdag, alleen ging ik iets later weg dan gepland, hierdoor liep ik midden op de dag! Niet zo heel handig, ik had een interval van 3x 2000 meter met wat rust ertussendoor, ook hier haalde ik weer niet alle tempo’s maar dat geeft niet, ik ben er weer uit geweest.
Daarna gingen we gezellig naar Utrecht waar vriendlief en ik neerstreken op het terras en uiteindelijke nog een klein hapje gingen eten.

Vrijdag besloten we de kledingkast op te ruimen, want dat was wel een zooitje, uiteindelijk deden we met zijn tweeen vijf vuilniszakken naar het goede doel! Hmm..misschien iets te veel (winter)kleding? Toen vriendlief ging fietsen hobbelde ik even naar mijn ouders voor een kopje koffie.

Zaterdag had ik rustdag, ik deed ook niet veel, beetje lezen, koffie drinken bij mensen en dat was het eigenlijk. Best wel prima eigenlijk.
IMG_5416
Zondag stond de eerste lange duurloop op de planning, een loop van 50 minuten op een tempo van 7.36-7.52. Mijn plan was om dit redelijk op tijd te doen, ware het zo dat ons konijn dacht omĀ  zich te verstoppen IN de bank. Na heel wat gedoe en een uur later was ze uit de bank en kon ik eindelijk gaan lopen.
Na 50 minuten gaf mijn horloge aan dat de training voorbij was en had ik een gemiddelde van 7.36. PERFECT!

En zo zat de eerste week er eigenlijk al weer op! Het fijne van deze week was dat omdat ik thuis was ik alle rust ook had. Ik hoop dat het de aankomende weken ook zo relaxt zal worden.

XoXo

 

1 thought on “Girl on a Mission: Staycation en eerste trainingsweek

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.