Girl on a Mission: Steady maar oke!

35D84575-BD21-47A1-888B-D9D410162CCF
Een nieuwe week die eigenlijk wel weer lekker was!

Maandag Ik mag vandaag weer naar kantoor, mijn collega is jarig dus we beginnen met taart. Het is verder een rustige dag op kantoor. Dus gaan we vroeg naar huis. Na het eten maken we nog een kleine wandeling en kijken we wat foute series terug. Voor de rest doen we weinig.

Dinsdag Het is bevrijdingsdag en we zijn vrij! We ontbijten uitgebreid en drinken een lekker kopje koffie. Daarna kruip ik achter de Nintendo Switch om een flink aantal uren Animal Crossing te spelen. Ik ga nog voor de lunch naar buiten om een rondje te rennen, maar mijn humeur is niet best en mijn benen willen niet meewerken, dus al snel ben ik thuis. Ik ga heel even mokken op de bank totdat vriendlief zijn hardloopschoenen aan trek en mij naar buiten duwt, samen gaan we lekker voor een rondje van 5km. We lopen rustig en rond de 3km wandelen we een klein stukje. Daarna lopen we weer door. Uiteindelijk ben ik blij dat ik gegaan ben! Na een verfrissende douche springen we op de fiets en fietsen we naar Utrecht, daar halen we O’taco en eten we in het zonnetje op. Daarna fietsen we naar huis en hangen we nog op de bank. We gaan niet te laat slapen want we zijn wel actief geweest en hebben dus de rust nodig.

Woensdag Ik ben vrij vandaag en rommel wat in huis! Al snel krijg ik een berichtje dat postNL bij de locatie is geweest. Ik ren bijna na de locatie want mijn nieuwe horloge is er! Ik ben nog steeds blij met mijn Garmin Forerunner 235 maar ik wil wel iets wat wat fijner is, wat vrouwelijker. Ik heb namelijk de Vivoacitive 4s gekocht! En ben daar heel blij mee! Verder hebben we sinds maandag een mini voortuintje, dus ik ga naar het tuincentrum en haal wat plantjes, deze zet ik in de tuin! Als ik klaar ben plof ik op de bank en kijk ik naar Toy Story 2. Daarna gaan we lekker eten. Na het eten kijken we naar de nieuwe maatregelen. Het wordt langzaam minder wat natuurlijk heel fijn! Na de persconferentie halen we een ijsje en maken we nog een wandeling. Na de wandeling hangen we op de bank en niet veel later verhuizen we naar bed!

Donderdag Ik werk vandaag vanuit huis, in de middag neem ik vrij want ik heb een afspraak staan. De afspraak maak wat in mij los en ik heb geen zin meer om te koken, we besluiten pizza te bestellen! Daarna trek ik mijn hardloopschoenen aan en ga ik naar buiten voor een interval en dat is heerlijk!! Ik voel mij weer helemaal fijn als ik terug ben! Na een fijne douche ben ik heerlijk rozig! Dus lekker op tijd naar bed!

Vrijdag Lekker op tijd naar bed is prima maar de nacht is drama! Ik heb zo slecht geslapen! Ik fiets naar mijn werk maar ben echt zo moe! De werkdag gaat daarom redelijk snel voorbij!  Als ik thuiskom is vriendlief nog niet thuis en maak ik het mijzelf op de bank makkelijk met mijn kussen voor mijn spieren en headspace! Na een heerlijke 10 minuten voel ik mij iets beter! Na een heerlijke maaltijd gaat het wat beter en wandel ik naar de supermarkt voor wat lekkere hapjes. Hierna plof ik op de bank en kijk ik een film. Daarna duik ik mijn bed in en doen we weinig!

Zaterdag We hebben best wel een drukke dag voor het corona tijdperk. We gaan naar een woonwinkel, een raamverjaardag, doen boodschappen en halen een koffie to go bij onze favoriete koffietentje. In de middag hebben we Gaby en Nicky op bezoek via Facetime! En eigenlijk is dat best gezellig! Als ik het zo lees is het helemaal niet druk, maar vanaf weinig doen naar dit is best veel! We lunchen een broodje thuis en daarna leg ik mijzelf op de bank buiten neer en lees ik eindelijk weer een stuk uit mijn boek. In de avond hebben we lekker een BBQ! Hierna gaan we naar binnen en gaan we redelijk op tijd naar bed!

Zondag  Het weer is aanzienlijk minder dan gisteren! En vandaag is het moederdag! We starten bij mijn schoonouders en kunnen nog even heerlijk in de tuin zitten! Daarna doen we rustig aan!! Als we thuis komen hang ik lekker op de bank, ik val in slaap omdat vriendlief een film kijk die ik totaal niet snap! Als ik wakker word is het tijd om naar mijn moeder te gaan, daar gaan we eten. Na het eten gaan we naar huis en kijken we nog onze favoriete zondag serie. Daarna gaan we naar bed! Tijd voor een nieuwe week!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.