Girl on a mission: Tapercrazies

2e27ecb5-5381-45dc-b2c1-a7f9db1f20a5
De laatste week van maart begon ik met taperen, iedereen heeft het altijd over de befaamde tapercrazies. Heb ik daar last van gehad?

Ik wou dat ik had kunnen zeggen: Nee, ik heb totaal geen last gehad van tapercrazies, helaas trof donderdag 28 maart trof mij de eerste tapercrazies. Ineens werd ik onrustig in mijn hoofd, ik moest nog zoveel doen voordat ik naar Berlijn kon gaan, uiteindelijk kon ik alles op een rijtje krijgen maar dat ging niet zonder slag of stoot.

Stress uit zich bij mij tot mondproblemen, ik weet dat en ik weet wat ik er aan kan doen, maar vrijdag werd ik wakker met een mega aft op mijn tong (door de stress die ik de dagen ervoor had). Welkom tapercrazie nummer 2! Paniek! Want dit deed zeer en pijntjes wil ik nu niet hebben, inmiddels is de aft weer weg omdat ik rustiger ben! Zo simpel werkt het.

Tapercrazie nummer 3 kwam zondags ineens, ineens voelde ik een pijntje in mijn enkel, een pijntje die ik eerder had gehad, niet heel erg, maar ik zat half in de stress! Uiteindelijk besloot ik maandag toch te gaan trainen en het pijntje verdween en kwam nooit meer terug! Toch een tapercrazie?

De crazies hebben mij flink te pakken gehad, ik dronk bietensap, gebruikte foammie de foamroller en deed keurig mijn rek en strek oefeningen.

Kortom heb ik redelijk mijn tapercrazies onder controle met af en toe een uitbarsting. Maar…het gaat goed komen.

XoXo

 

P.S. op mijn instagram (@lindalynn_nl) kan je zien hoe en wat ik mijn tapercrazies onder controle heb gehad en hoe ik de halve marathon van Berlijn heb gelopen, mijn raceverslasg komt woensdag online!

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.