Girl on a Mission: Van makkelijk naar moeilijk

54D3A207-5A0A-4770-A55D-4885DB499822
Waar ik vorige week met gemak alle trainingen eruit knalde, had ik er deze week iets meer moeite mee.

Maandag Ik ga naar mijn werk naar de sportschool voor een half uurtje HIT, de HIT Training is pittig en eigenlijk ben ik het na die training al zat. Als mijn trainster vraagt met welke groep ik mee train ben ik blij dat ik voor 1 besluit. Ze zegt: komt goed uit die train ik dus ik zal wel lief voor je zijn.
Nou weet ik niet precies de definitie van lief, maar toen ze zei dat we de groep in twee gingen splitsen en dat 1 groep niet mocht wandelen (en ik bij die groep zat) vond ik de niet meer zo lief. Uiteindelijk viel het allemaal wel mee en haalde ik gewoon de training! Dik tevreden kwam ik thuis. Ik at snel wat en dronk snel terug.

Dinsdag 
Ik heb een hele onrustige nacht, ik word een aantal keer wakker van mijn benen die een compleet eigen leven hebben gekregen. Ik ben moe en niet zo een klein beetje ook! Daarnaast heb ik een fijne spierpijn van de training van gisteren, vooral in mijn liezen (HOE DAN?). Dit is de zoveelste nacht dat ik slecht slaap. Maar we mogen niet klagen. Na een werkdag ga ik naar huis. En na het eten ga ik naar de kapper, tijd om er weer een kleurtje in te gooien. Hierna ga ik naar huis en niet veel later duik ik mijn bed in!

Woensdag
Na een redelijke nacht geslapen blijf ik wat langer in mijn bed liggen. Als ik het tijd vind dan ga ik naar beneden maak ik een ontbijtje en daarna maak ik het huis schoon. Na de lunch help ik mijn vader met wat foto’s. Daarna maakt mijn moeder wat foto’s voor mij voor iets en als dat gebeurd is plof ik op de bank. Als ik een beetje begin weg te zakken belt vriendlief dat die onderweg naar huis is. In de avond ga ik weer naar de sportschool voor een HIT Training, ik merk dat ik nog ontzettend moe ben dus de training is redelijk te verwaarlozen. Als ik thuis ben kijken vriendlief en ik nog een film en niet veel later lig ik weer in bed.

Donderdag
Ik ben nog steeds moe, maar in vergelijking met gisteren gaat het iets beter. Ik besluit mijn training voor vandaag over te slaan, aanstaande zaterdag heb ik een event waarbij we ook moeten sporten en dan is het verstandiger om nu even rust te pakken. Met een soort van schuldgevoel app ik mijn trainster dat ik niet kom trainen. Als ik een appje krijg dat ik daar verstandig aan doe weet ik dat ik goed bezig ben en heb ik een stuk minder schuldgevoel.  Dus lig ik lekker met mijn ereader op de bank en lees ik mijn boek uit.

Vrijdag
Ik voel mij een stuk beter! En dat is fijn! Wat een avondje rust en goed slapen al niet kan doen! Ik heb een dag op kantoor en vriendlief haalt mij op. Daarna rijden we door naar mijn ouders, we moeten even wat spullen afgeven, we blijven te lang hangen en hebben allebei geen zin om te koken dus wandelen we even naar de patatzaak voor een patatje. In de avond pak ik mijn (sport)tas in voor de volgende dag.
Daarnaast maak ik mijn doelen voor 2020 bekend op mijn blog (gemist? Klik hier) waarop heel veel leuke reacties kwamen op insta.

Zaterdag
In de ochtend gaan vriendlief en ik even naar het centrum, we moeten wat spullen halen voor het konijn. Daarna maak ik voor ons een tosti (met kaas en pesto). Daarna gooit hij mij af bij de P&R Westraven waar ik in de auto stap bij Joyce, Mirjam en Elly voor een event van Anita Active. Over het event komt nog een uitgebreid verslagje. Maar het was weer erg gezellig.
Ik stap biJ Scarlet in de auto om terug te gaan. Via Scarlet kan ik namelijk met een rechtstreekse trein naar Houten terwijl ik het niet zo prettig vind om te wachten in Kanaleneiland. Dus kies ik voor veiligheid! Als ik thuis kom eet ik snel nog iets en ga ik douchen want ik heb mij in het zweet gewerkt. Niet veel later duik ik mijn bed tijd voor een goede nachtrust.

Zondag
Tijd voor wat qualitytime! Na een laat ontbijt stappen vriendlief en ik in de auto. Eerst gaan we Wall in Utrecht, even naar de Decathlon, Mantel en MediaMarkt. Gevolgd door een fijne lunch bij 30ML in Leidsche Rijn. Hierna hebben we eigenlijk lekker rustig gedaan. In de avond hebben we nog wat series terug zitten kijken en verder gewoon heerlijk rustig aan! Eigenlijk wel een hele fijne afsluiter van een lekker weekje.

Aankomende week gaan we gewoon weer lekker knallen, lekker trainen en (hopelijk) geen vermoeidheid.

Hoe was jouw week?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.