Girl on a mission: Voorlopig voor het laatst vrij genieten (eerste week maart)

E042E417-76B5-4060-A35A-31F8CC093C7A
En zo mis je ineens een weekoverzicht! Dus vandaag een overzicht van mijn eerste week in maart (toen alles nog Corona vrij was, of tot een minimun beperkt).

Maandag Na lang wikken en wegen ga ik dan toch naar trainen, ik ben nog steeds wel moe en heb gewoon geen zin, maar ik moet mij erover heen zetten. De training valt uiteindelijk een beetje tegen, niet om wat voor een training het is maar ik vond het gewoon niet zo leuk en had wat last van irritaties. Gelukkig hoorde ik later dat ik niet de enige was. Uiteindelijk heb ik wel redelijk getraind.

Dinsdag Eindelijk laat het weer het weer toe dat ik kan fietsen! En dat doe ik dus ook, ik ben net op tijd thuis want daar is alweer een fikse regenbui. Ik maak lekker het eten klaar en plof daarna op de bank. We kijken seizoen 2 van de serie drive to survive af en gaan daarna lekker naar bed.

Woensdag Woensdag is het heerlijk weer! Ik neem mij voor om een stukje te gaan rennen nadat ik het huis heb schoongemaakt, raam open, muziekje aan en gaan! En als ik dan toch bezig ben kan ik gelijk wel onze voorraadkast uitmesten. Anderhalf uur later kijk ik voldaan naar de voorraad kast. En heb ik een hoop vuilniszakken verzameld! Ik gooi alles weg en doe verder eigenlijk rustig aan. Inmiddels heb ik het lopen alweer opgegeven, ik ga morgen wel met de training mee. Wel ga ik naar het half uurtje core training! Tijdens de training voel ik al dat ik dit een tijdje niet heb gedaan! Na deze training besluit ik nog een half uurtje yoga eraan te plakken. Ik merk dat mijn lichaam het goed doet bij stretchen. Dus ik wil dat regelmatig doen alleen kan ik mijzelf daar niet echt toe zetten. Maar goed, na deze yoga sessie duik ik onder de douche en ga ik lekker naar bed!

Donderdag Na een lange werkdag kom ik thuis in de regen, ik heb een beetje spijt dat ik gisteren niet ben gaan rennen want het blijft regenen maar ik heb natuurlijk al een aantal weken een super mooi regenjasje. Uiteindelijk ga ik toch naar het trainen. Als ik aankom zie ik al dat er een flink aantal snelle zijn, ik word daar toch altijd een beetje zenuwachtig van. Maar ergens in mijn achterhoofd weet ik ook dat dat goed is. Hierdoor haal ik net een beetje meer uit mijzelf. We gaan een flinke interval tegemoet! En aan het einde van de training ben ik echt kapot! Tijd om naar bed te gaan

Vrijdag Ondanks alles voel ik mij redelijk! Ik ben moe maar heb geen megaspierpijn! Dat is lekker! In de avond gaat vriendlief naar de bios en hang ik lekker op de bank. Als ik net naar boven ga komt vriendlief thuis dus liggen we lekker op tijd in bed.

Zaterdag Het is buiten super lekker weer dus het is tijd om buiten te spelen! Ik ga vandaag 70 minuten rennen in tempo 2 en 3. heerlijk! Na 70 minuten ben ik lekker blij binnen, dit was heerlijk! Hierna gaan we een lekker visje halen en gaan we naar de Decathlon (alweer?).
Als we terug rijden belt mijn moeder, mijn ouders zijn 40 jaar getrouwd en willen eigenlijk wel uit eten of we mee willen. Dus belanden we in de avond lekker bij van de Valk waar we met zijn vijven Life en Cooking gaan doen. Een grappig feitje: Precies 5 jaar geleden zaten we met zijn zessen aan tafel bij Life en Cooking. Na de life en Cooking gaan we naar huis en niet veel later liggen we in bed.

Zondag Overdag doen we heerlijk rustig aan. In de avond gaan we lekker uit eten en gaan we daarna naar een concert in Tivoli, niet wetende dat dit voorlopig een van de laatste zal zijn. We gaan naar OneRepublic. Een band waar we al wat vaker zijn geweest! Ondanks dat er nog geen conronavrees was hadden vriendlief en ik wel zoiets van: huh? wat raar dat die al die mensen handen geeft en zelfs het publiek inloopt. Maar goed. Eenmaal thuis wassen we natuurlijk onze handen en maak ik mijn telefoon schoon inclusief e-reader. Niet veel later duik ik mijn bed in!
Klaar voor een nieuwe week! En achteraf denk ik…jeetje wat voor een week!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.