Girl on a Mission: waarvoor deed ik het ook alweer?

F4498CF2-6B0F-4D75-B545-2000D0DAD604
Afgelopen week was het toch iets zwaarder dan ik dacht!

Maandag
Het is de eerste maandag in september en dat betekend dat we weer vanuit de sportschool trainen met Soesenzo. De zomertrainingen zijn voorbij en we gaan weer trainen. Even twijfel ik of ik bij groep 2 moet gaan trainen, maar toch ga ik veilig voor groep 1.
Ik loop eigenlijk best wel lekker! De training vliegt voorbij en ik ben tevreden!

Dinsdag
Dinsdag is rustdag en dat neem ik dan ook ten harte. Ik lees lekker mijn boek en doe lekker rustig aan!

Woensdag
Woensdag ben ik al redelijk op tijd wakker. Ik doe het huishouden, wassen en bekijk een aantal afleveringen van Glee. In de avond besluit ik een lekker rondje te rennen. Maar het gaat niet zo lekker, zware benen, moeite met ademhaling. Ik besluit mijn interval uit te zetten en door te lopen tot een half uur, als ik in een half uur rond de 4km zit besluit ik het af te ronden naar de 5km. Tijdens het lopen heb ik gedachtes met waarom doe ik het? Ik kan toch ook gewoon veilig de 5km lopen? Uiteindelijk weet ik de negatieve gedachtes te bevangen. Na het douchen ga ik naar bed.

Donderdag
Donderdagavond heb ik een event van Enforce Amsterdam over de Afvalrace.  Dit was behoorlijk uit mijn comfortzone.
Toen het klaar was was ik ook extreem stil, ik moest even wat dingen verwerken.

Vrijdag
Het verwerken ging gewoon door. Ik voelde mij vandaag een beetje lamgeslagen. Thuis had vriendlief voor mij gekookt en na het eten keken we wat slechte series. We gingen redelijk op tijd slapen wat ook wel weer lekker was, even bijtanken.

Zaterdag
Zaterdag gingen we een weekendje naar Enschede, vrienden van ons wonen daar en we gingen een weekendje langs. We gingen eerst winkelen in Ochtrup, daar zit namelijk een outlet. Vervolgens gingen we eten in Enschede bij Happy Italy, daar gingen we wandelend heen. Ik was zo druk in gesprek dat ik het paaltje totaal over het hoofd gezien en daar ging ik met mijn knie keihard tegenaan. Het enige wat ik kon doen, was lachen, want dit was best wel een beetje dom. Eigenlijk gaf ik er geen aandacht aan, het deed een beetje zeer, maar goed, komt goed.

Zondag
We vertrokken redelijk vroeg uit Enschede. In de auto merkte ik al dat mijn knie ontzettend zeer deed. De zit een kleine verdikking. Lopen zat er door ons drukke schema toch niet in (tenzij ik in de avond heel laat moest gaan lopen). Dus een dagje rust kan geen kwaad.

Al met al niet een beste week! Mentaal had ik het zwaar maar ook lichamelijk! Nu maar even kijken hoe mijn knie het houdt zodat ik aankomende (deze) week weer kan lopen.

Hoe ging jouw week? Heb je je doelen behaald?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.