Girl on a mission: Wat moet er nog geregeld worden

2e27ecb5-5381-45dc-b2c1-a7f9db1f20a5
Nog 123 dagen tot de Halve Marathon van Berlijn, hoewel 123 nog ver weg klinkt is het ook wel dichtbij. En vandaag een update over wat er eigenlijk allemaal nog geregeld moet worden.

Startbewijs: Ja die had ik natuurlijk al in de pocket! Ik heb al heel snel een startbewijs gekocht! Ik kocht namelijk het startbewijs nadat ik mijn hotel had geboekt.

Hotel: Ook die hebben we geboekt. Wij zitten in een Ibis hotel. Ik ben niet bijgelovig maar bij Luxemburg zat ik ook bij een Ibis hotel. Ik sliep goed en de halve marathon ging goed, dus in Berlijn gaan we dezelfde soort hotel keten maar opzoeken. Nog een leuk feitje..ik zit in hetzelfde hotel als waar Tui zal gaan zitten. Dus dat is wel leuk!

Vervoer:  Ja die heb ik nog niet geboekt, ik ben er nog niet uit of we het beste met de trein kunnen gaan of met het vliegtuig. Beide heeft natuurlijk voor- en nadelen. Ik heb geen idee welk vliegveld ik moet zijn, of wat nu het handigste is. Dus mocht jij hier ervaring mee hebben! Let me know! Want ik ben daarmee een beetje het overzicht kwijt.

Outfit: iets waar ik eigenlijk nog lang niet bezig mee moet zijn maar stiekem wel mee bezig ben. Welke outfit doe ik aan? Wat moet ik aan? Hoe warm zal het worden. Iets waar ik in december nog niet mee bezig hoeft te zijn maar stiekem wil ik wel in een flitsende outfit over de finish. Dus hoewel ik er eigenlijk niet bezig mee moet zijn ben ik er ergens, diep diep diep in mijn hoofd er toch een beetje mee bezig.

Trainingsschema: Ik heb iemand gevonden die mij de schop onder mijn butt gaat geven ivm de trainingen en dat is niemand minder dan Petra van Lopen met een lach. Er is alleen 1 klein technisch probleempje.

Blessurevrij blijven:  En daar is het technische probleempje, blessure vrij blijven. Helaas, ben ik zo stom geweest om te gaan lopen terwijl ik een blessure had. Ik heb door een verkeerde fysio en doordat ik zo eigenwijs was te lang met een blessure gelopen en daar betaal ik nu de boete voor. De status op dit moment: ik mag intervallen en dat doe ik dan ook, maar duurlopen….dat is uit de boze. Ik probeerde afgelopen week een duurloop en na ruim 3 km kon ik omkeren.
Ik probeer het positief te bekijken, want tijdens mijn Damloop liep ik 16km met pijn. Dus ik kan al iets meer, maar het gaat toch nog niet zo snel als ik hoop!
Vandaag mag ik weer naar de fysio en ik hoop dat ik in combinatie met oefeningen en wat krachttraining weer kan opbouwen tot een goede basis.
Wel merk ik dat ik door al die intervallen sneller begin te worden. Mijn hartslag is bij mijn duurlopen lager en ik kan het wat langer uithouden. Dus elk nadeel heeft toch echt zijn voordeel!

Bezienswaardigheden zien in Berlijn: Daar hoef ik niet bang voor te zijn vanaf het moment dat bekend was dat ik naar Berlijn ging, kwamen de tips voorbij, ik heb ze allemaal keurig in een google maps gezet en we hebben een prachtig overzicht van leuke dingen die we in Berlijn kunnen gaan zien, het enige wat ik nog mis zijn een paar leuke ontbijttentjes, dus mocht je die nog hebben dan hoor ik dat ook graag van je! Want tsja….ik moet toch eten!

Mijn voorbereidingen lopen natuurlijk wat stroever dan verwacht, ik baal er aan de ene kant ontzettend van want ik heb echt besloten bij Berlijn alles te geven. Maar ik word nu door mijn eigen lichaam een beetje stil gehouden. Toch hoop ik al met al snel weer mijn (nog steeds redelijke nieuwe) hardloopschoenen onder mijn voeten aan te kunnen en weer de wijde wereld in te trekken met mijn hardlooprugzak. Maar voor nu blijft het nog even bij Intervallen en wat kortere afstanden.

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.