Girl on a Mission: we mogen niet klagen

FE5D7B03-B3CF-42D5-8E22-EDDDE5831ECE
Een weekje waarbij we niet mogen klagen! Het weer was in het begin van de week oke, later werd het wat minder. Maar toch een prima weekje.

Maandag Het is Koningsdag! En we starten de ochtend rustig op met tompouce. In de vroege middag gaan we een rondje rennen. Onze loopgroep zet allemaal diverse dingen uit, zo hebben ze een keer een bacterie gelopen (de vorm dan, niet opgelopen) en dit keer hebben ze een kroontje uitgezet. We lopen het kroontje en het is eigenlijk best wel warm, gelukkig weten we het uit te lopen binnen het uur, een rondje van iets meer dan 7 km. Ik ben uiteindelijk tevreden. Na een frisse douche is het al bijna 15.00 uur en gaan we een poging wagen om naar de Meubelboulevard te gaan. Met het idee als we het te druk vinden draaien we gelijk om! Uiteindelijk liepen we er met zijn twee!! Met over een aantal maanden een nieuw huis moeten we toch echt gaan kijken voor wat nieuwe meubels! Maar we slagen niet! En gaan met ongedane zaken naar huis! Thuis eten we een hapje en niet veel later gaan we naar bed!

Dinsdag Dinsdag werk ik thuis, het is rustig in de mail, ik vind het lastig op kantoor ben ik altijd bezig en thuis kan dat niet. Vandaag hebben we verder een rustdag. Dus doen we weinig.

Woensdag Ben ik druk met rommelen in het huis. Gelukkig is het niet super weer dus kan ik lekker door het huis rommelen. De rest van de dag speel ik Animal Crossing, ik kan je vertellen dat ik verslaafd ben. Helaas!

Donderdag Ik mag naar kantoor maar door het weer ga ik helaas met de auto. Het is op kantoor rustig maar wel gezellig! In de avond doen we ook weinig! Dus lekker rustig aan!

Vrijdag En ook vrijdag mag ik weer naar kantoor en weer met de auto. Na de werkdag kom ik thuis en eten we een hapje. Hierna stappen we nog even de auto in om naar de Makro te gaan. Waarvoor we daar heen gaan is er niet maar wel kopen we nog wat andere dingen. Daarna gaan we naar huis en ploffen we op de bank.

Zaterdag
De tijd begint te dringen en we moeten toch echt wat dingen uit zoeken voor het huis. We hebben via mijn ouders een adresje gekregen van een woningwinkel en daar gaan we heen. Kort verhaal: 3 uur later hebben we het grootste gedeelte van ons interieur bij elkaar. Hierdoor eten we lekker laat kibbeling als lunch. Hierdoor is ons avondeten ook later. Maar na het eten kijken we nog een film en niet veel later gaan we naar bed.

Zondag Na het ontbijt slenteren we nog wat door huis (lees: Animal Crossing). Niet veel later stapt vriendlief op de fiets en trek ik mijn hardloopschoenen aan. Brooks Benelux heeft een Banaan Relay opgezet en ik heb de banaan gekregen van Margon. Op de planning staat 70 minuten, ik besluit rustig te kijken hoe het gaat en na iedere 10 minuten evalueer ik alles. Hoe gaat het? Heb ik ergens pijn? Enz enz. Als ik halvewege ben kom ik een van mijn trainsters tegen, we kletsen even bij en daarna ga ik mijn weg weer verder. Als ik een uurtje weg ben ben ik bijna thuis, ik besluit mijn route iets te verlengen zodat ik de laatste 10 minuten ook vol kan maken na 70 minuten stap ik tevreden naar binnen! Ik heb het toch maar weer voor elkaar!! Ik gooi de banaan weer door en uiteindelijk zijn we laat klaar dus na het douchen kunnen we gelijk onze pokebowl in elkaar zetten! Heerlijk! Hierna hangen we nog wat op de bank maar we merken dat we allebei nogal moe zijn! Dus duiken we lekker op tijd ons bed in voor slechte tv!

Op naar een nieuwe week!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.