Girl On a Mission: Weggewaaide motivatie

4083C1FB-5460-4BE1-AE52-370F66501EE5
Het was een weer een winderige en wisselvallige week. En dat wisselvallige was niet alleen voor het weer.

Maandag Maandagochtend krijg ik een appje van mijn trainster: De wind werk lekker mee voor ons omdat we kracht week hebben er is geen weeralarm afgegeven dus de training gaat door.
Lekker! In de middag wordt er een weeralarm afgegeven en krijgen we een appje dat de training toch niet doorgaat! Balen! Maar met een dekentje, een kop thee en mijn e-reader kom ik de avond wel door.

Dinsdag De treinen rijden niet naar Utrecht, maar geen probleem, ik ga lekker met de auto, vriendlief rijdt met mij mee zodat hij vanaf mijn werk door kan met de bus en de trein. Na mijn werk houden we het lekker rustig! We doen weinig! Heerlijk

Woensdag Ik word op tijd wakker en denk Yes! Ik ga lekker aan de slag. Uiteindelijk ik pas rond lunchtijd aan de slag omdat ik in de krochten van Facebook/instagram belandt. Uiteindelijk heb ik alles af als ik naar de mondhygiënisten vertrek. Ook daar ben ik eigenlijk zo klaar en rij ik door naar mijn ouders voor project prinsessenrun. Als ik naar huis ga maar ik het eten zo ver klaar dat ik na het telefoontje van vriendlief het alleen maar in de oven hoeft te schuiven. Na het eten vertrek ik naar de sportschool voor een half uurtje “kietelen van de buikspieren” en ga ik door naar de hardlooptraining. Omdat deze maandag niet is geweest. We hebben deze week kracht op het schema staan en we moeten 800,400,400,800 en de laatste 400 en 800 moeten harder dan de eerste. De eerste serie ga ik hard…keihard, voor mijn doen dan! Maar het is lekker, zwaar maar lekker ook de tweede serie gaat eigenlijk heel lekker! Moe maar voldaan kom ik thuis! Eet ik mijn bakje kwark en stap ik onder de douche! Als ik in bed lig merk ik dat ik wat onrustig ben! En dat trek door in mijn slaap. Uiteindelijk val ik pas om half 4 lekker in slaap. Je begrijpt….ik ga slaap tekort komen de volgende dag.

Donderdag Om 7.00 uur geeft mijn horloge aan dat ik nog 36 uur herstel nodig heb, voor mij voelt het als slaap! Als ik op mijn werk aankom haal ik als eerste een Latte Machiato met een dubbele shot! Ik heb het nodig! De dag kruipt voorbij en mijn hamstrings staat gigantisch strak. ik heb zelfs moeite met opstaan en zitten! Als ik op het station kom is er chaos met treinen. Vriendlief en ik besluiten om een hapje te eten op het station. Het wordt uiteindelijk een taco bij O’taco. En niet veel later zijn we thuis. We duiken op tijd ons bed.

Vrijdag Het is Valentijnsdag, voor vriendlief heb ik Lego gekocht en zelf moet ik om half 6 thuis zijn. Gelukkig lukt dat en als ik thuis komt ligt er een kaart met startnummermagneetjes! Super fijn want de mijne zijn niet meer compleet dus had ik ze op mijn wensenlijstje gezet! Daarna stappen we in de auto en wordt ik naar mijn favoriete tapasbar gereden! We gaan ook nog uit eten. Als we thuis zijn kijken we een gedeelte van onze serie en gaan we naar bed.

Zaterdag Ik word wakker in een niet al te beste stemming, maar goed, we gaan boodschappen doen en doen wat dingetjes rond het huis. Eigenlijk staat er een loopje van een uur op de planning maar ik het totaal geen zin! In plaats van rennen ga ik lekker op de bank hangen. Ik heb gewoon even geen zin! Ik weet morgen dat ik hier spijt van krijg.
In de avond gaan we weer uit eten en eet ik mijn buik vol met sushi. Misschien iets te vol! Als we terug komen van het eten gaan we gelijk ons bed in en daar kijken we Formule E, helaas weet ik niet wie er gewonnen heeft want ik kan mijn ogen amper open houden.

Zondag Vandaag komt Dennis Storm langs! En wij hebben een dagje niets gepland. Helaas ben ik niet goed in niets doen! In de middag verveel ik mij al te pletter! Ik lees mijn boek uit, speel de Sims, maar voor alles heb ik maar een concentratieboog van 10 minuten.
Uiteindelijk weet ik aan het einde van de dag (rond avondeten) mijn concentratie vast te houden bij Expeditie Robinson. Maar echt veel komt er niet uit mijn handen. Dan maar op tijd naar bed en hopen dat het vanaf maandag beter gaat!

Hoe was jouw week? Was die ook zo stormachtig?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.