Girl on a Misson: Birthday week

0F07350D-A612-4702-8AAA-85A4A56D87B2
Vorige week was ik jarig en ondanks dat ging mijn week niet zo soepel als verwacht.

Maandag
Ik word wakker met een verschrikkelijke hoofdpijn. Het zakt weer weg maar het komt rond lunchtijd komt het terug. Ik begin zelfs scheel te kijken. Om half 4 word ik door mijn collega’s naar huis gestuurd. Als ik thuiskom plof ik op de bank, ik app mijn trainster dat ik vandaag niet kom trainen en besluit op de bank te hangen. Heel saai maar wel nodig. Ik ga op tijd naar bed maar wordt nog even gewekt door de rookmelder die uit het niets besluit om af te gaan, met mijn hart in mijn keel ga ik weer mijn bed in. En uiteindelijk val ik in slaap.

Dinsdag
Oudejaarsdag voor mij, mijn laatste dag als 31 jarige. Ik ben niet vooruit te branden en ben blij als ik mijn todo list af kan krijgen. Als ik thuis ben doe ik wat dingen in huis en rond etenstijd vertrek ik naar mijn ouders waar ik een hapje ga eten, na het eten werk ik nog een oliebol naar binnen.

Woensdag
Ik ben jarig! En ik heb een hele slechte nacht gehad! Dus na het huishouden, ga ik op weg naar mijn ouders om een klein gebakje met ze te eten, daarna haal ik Gabriella op bij het station, vandaag gaan we samen relaxen we kijken Patriots day en daarna gaan we uitgebreid lunchen, we wandelen nog door het park een heerlijke relaxte dag. In de avond ga ik samen met vriendlief sushi eten en niet al te laat gaan we naar bed! Een super fijne verjaardag!

Donderdag 
Halloween! Ik doe er weinig aan, wel trakteer ik mijn collega’s op spinnencake die de catering dame heeft gemaakt. Een heerlijk stukje cake. Als ik thuiskom wordt ik ineens super chagerijnig, Ik heb nergens zin in, uiteindelijk weet ik nog een semi gezonde maaltijd te maken en duik ik lekker op de bank met een boek!

Vrijdag
Nieuwe maand, na een werkdag, die uiteindelijk langer dan gepland is kom ik thuis, licht chagerijnig, Maar dat mag de pret niet drukken want naast dat ik mijn verjaardag vier met de familie heb ik ook nog twee kaartjes bemachtigt voor One Republic, voor de derde keer ga ik deze band ontmoeten. Is het al maart?

Zaterdag
Zaterdag is druk! We beginnen wel heel relaxt want ik heb een interview, na dit interview barst ik van de trek en wordt ik Hangry, snel eten halen, eten opeten. We vliegen naar het centrum maar de boodschappen die we moeten hebben zijn er niet, vervolgens door naar de supermarkt. Als ik op mijn klokje kijk is het al 16.30! We eten gelukkig redelijk makkelijk en gaan daarna wat series terugkijken. We zijn inmiddels als een tijdje terug van vakantie, maar we hebben nog steeds een achterstand met series. We eindigen redelijk op tijd in bed. Want we zijn de laatste dagen vroeg wakker dus willen we ook op tijd slapen.

Zondag 
We worden op tijd wakker, ontbijten en gaan met mijn ouders naar Duiven naar het Tuincentrum, daar is namelijk de grootste kerstshow. We houden het vandaag bescheiden met de aankopen en in de auto naar huis kijk ik de start van de marathon van New York, altijd super inspirerend! Als ik kijk vlieg het mij aan en wil ik mij gelijk inschrijven. Maar ik weet ook dat ik nog lang niet klaar ben voor de marathon en het voorlopig lekker bij halve marathons houd. Daar moet ik hard genoeg voor trainen. In de avond kijken we nog steeds wat series weg en eindigen we met de F1. Waar we zien dat Hamilton voor de 6de keer Wereldkampioen wordt. Een prima einde van deze week.

Op naar een nieuwe week!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.