#Girlonamission the project

IMG_4174
Flashback: 12 mei 2018 ik loop over de finish van mijn halve marathon Luxemburg. 2.56.14.
Chips!!

Balen! Ik had zo graag sneller gewild! mijn PR ligt op 2.55.14, dat was gelijk mijn eerste halve marathon. In eerste instantie baalde ik want ik was 1 minuut langzamer dan mijn eerste halve marathon (hoezo prestatiegericht) maar aan de andere kant Luxemburg was alles behalve plat en 1 minuut langzamer op mijn PR is dan wel weer goed, wat zou er gebeuren als ik een wat minder heuvelachtig parcour zou nemen?

Tipje van de sluier! Dat ga ik dus doen. Ik ga in 2019 een halve marathon lopen in het voorjaar (nog een hint). Maar ja, hoe begin ik? En niet zo maar een halve marathon ik ga in 2019 een PR lopen op de halve marathon! Zo dat staat op papier)

Na een flinke lijst met do en don’t heb ik voor mij de volgende 4 stappen gezet, plus nog een extra klein stapje:

Hotel (voltooid)
Er moet een hotel geboekt worden, want het is wel prettig om dicht bij de start te starten en aangezien de start in de ochtend is, is een hotel eigenlijk wel een must. Ik heb et hotel geboekt, wel dat ik het nog kan annuleren, want zonder stap 2 heb ik stap 1 eigenlijk niet nodig.

Startbewijs
Niet geheel onbelangrijk! Een startbewijs. Als ik het startbewijs heb zal ik ook bekend maken waar ik heen zal gaan. Dan heb ik namelijk de twee belangrijkste stappen bij elkaar. Hotel en startbewijs.

Vervoer
Trein, auto, vliegtuig, Limo (nee, grapje) hoe gaan we er heen wat is het meest relaxt en eigenlijk ook wel voordeligst en dan nog iets hoe gaan we van A naar B?

Trainingsschema
Mijn eigen schema’s volgen, dat doe ik niet. maar een schema van een ander aanhouden dat kan ik als de beste! Ik heb natuurlijk op maandag altijd trainen bij de loopgroep maar het zou fijn zijn als ik een schema heb voor mijn duurlopen en nog een training. Daarnaast heb ik natuurlijk ook nog crossfit trainingen dus best een behoorlijk schema. Ik merk gewoon (zoals ik net al zei) dat ik niet naar mijn eigen schema luister maar dat van een ander wel. Dus! Wil jij mij helpen met het crushen van mijn PR en ben je iemand die wel zin heeft in een uitdaging (want ik kan heel uitdagend zijn qua lopen) Stuur mij dan even een berichtje!

Aankondiging
Een halve marathon is voor mij een big deal. Ik moet echt al veel dingen laten voor een halve marathon en dus wil ik het (als het laatste gedeelte rond is) het leuk bekend maken waar ik mijn PR ga lopen. Ik heb al een idee met een leuke foto.

Er zijn ongeveer 7 mensen die weten wat ik ga lopen en dat wil ik zo wel houden, ik hoop dat ik snel meer bekend kan maken!

XoXo

2 thoughts on “#Girlonamission the project

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.