Go Customized telefoonhoesje

 photo IMG_9610_zpsw7qqvy9v.jpg
Enige tijd geleden werd ik benaderd door Go Customized of het mij leuk leek om een hoesje te maken. Mijn oude hoesje had het tijdens de vakantie zwaar gehad dus dit kwam optijd!

Via de website van Go Customized kan je je eigen fotohoesje maken, ik weet het dat kan bij heel veel sites, waarom is dit dan zo bijzonder?
Nou ten eerste, het hoesje maken gaat heel makkelijk! Met een aantal klikken heb je (in mijn geval) je iPhone 6 hoesje zo ontworpen. Ik koos voor een hoesje hoesje die rondom bedrukt was, zodat mijn hele telefoon, behalve de voorkant beschermt is tegen vallen of stoten.

Je kan kiezen voor een hoesje met foto of voor een van de standaard afbeeldingen. Ik koos voor een eigen afbeelding, gezellig samen met vriendlief de foto van vakantie. Na wat geschuif bestelde ik het hoesje en kon het wachten beginnen.

Nou dat wachten…dat duurde helemaal niet lang! De volgende dag lag het hoesje al binnen. Dit was raar het zijn twee hoesjes in elkaar?!?! Hoe zit dat? Nou ik was er snel uit, het rubberen hoesje gaat om je telefoon en vervolgens doe je het hard plastic hoesje om je telefoon.
 photo IMG_4800_zpsh0gz7klw.jpg
Ik dacht dat het fotohoesje wel snel zou beschadigen want dat gebeurd bij mij regelmatig, maar het hoesje blijft wel mooi, er zitten wel krasjes op maar de foto is niet beschadigd! Dat vind ik zeker een groot pluspunt! Ik heb er namelijk zo een hekel aan als je een half beschadigd en lelijk hoesje heb! Nu zitten er wel krasjes op maar je moet zeer goed kijken wil je het zien.
 photo IMG_9611_zpsvplmerxx.jpg
Een nadeel is dat het hoesje lastig van je telefoon af te halen is, ik moest laatst mijn telefoon er af halen en ik ben denk ik wel een kwartier bezig geweest met het er af halen van je telefoon, ik ben er echt een tijd mee bezig geweest, het voordeel daarvan is dat je telefoon echt goed beschermt is!

Het hoesje laten maken kost EUR 19.95 is aan de prijzige kant voor een hoesje maar aan de andere kant is je hele telefoon beschermd! Dat is ook wel weer wat waard! En als je voor 15.00 uur je hoesje besteld heb je hem de volgende dag al in huis! Ik vind dat een vlotte levering!

Ben jij al bekend met Go Costumized? En heb jij daar wel eens een hoesje besteld?

Let me know!

XoXo

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.