Go Shorty, about a month is my birthday

 photo Bday_zpsa95fb272.jpg
Yes nog een maand en dan ben ik jarig!!! Jeeeeej!!!! Helaas is het aftakelingsproces al bij mij begonnen want ik word 27 jaar! Dit jaar gaan we met mijn verjaardag iets heel leuks doen! Wat, sorry, dat lezen jullie na mijn verjaardag! Maar goed, vandaag mijn B-day list!

Nike Fuel Band
Volgens mij staat die bij mij op iedere wishlist de Nike Fuel band. Ik ben er nog steeds obsessed door en wil hem nog steeds heel graag hebben. Het liefst de zwarte, gewoon stylish die overal bij past.

De Nike Printed reflective. 
Bij de loopgroep dringen ze al hard aan, mensen denk aan je veiligheid en draag een lampje of hesje. Ik ben het met de trainers eens en baalde dat ik vorige week niets bij mij had. Als ik deze tight nu eens had dan hoef ik mij niet zo zorgen te maken om het hesje want ze zien mij dan! Toen ik de tight voorbij zag komen bij Just Keep Running dacht ik alleen maar DIE WIL IK HEBBEN!!!!!!

Nieuwe hardloopschoenen
Ik ben trots op het feit dat ik de Dam tot Dam liep, maar eigenlijk wil ik ook een paar extra schoenen. Mijn volgende doel is nog niet bekend, maar als die bekend is dan ga ik er weer keihard voor trainen, misschien wel weer drie keer in de week! En dan is het handig als ik mijn schoenen af kan wisselen.

Cadeaubonnen van de hardloopwinkel
Yes Please, doordat er ieder seizoen van die leuke spullen worden uitgebract moet ik toch mijn kast up to date houden!

Nagellakken van The Body Shop
Vorige week kocht ik een nagellakje bij The Body Shop en OMG ze zijn perfect, ze blijven goed zitten en ik wil er meer! Daarnaast zijn ze niet zo duur in vergelijking met de kwaliteit.

Spulletjes van Body & Fit Shop
Oeh! De Pindakaas (ik zit in een pindakaas fase) of 1 van die geweldige shakebekers, of de doos met superfoods, proteinerepen…te veel om te kiezen voor mij

Ik heb nog veel meer wensen, maar die komen wel! Ik mag vanaf morgen (1 oktober) officieel aftellen naar mijn verjaardag (vind ik) was het maar al zo ver!

XoXo

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.