Goodbye 2015

 photo Pictures6_zpsq6kofqs5.jpg
Met nog 1 dag (morgen) te gaan in 2015 besloot ik vandaag mijn jaar online te zetten, samen met mijn agenda ben ik aan dit jaar verslag begonnen. Wat heb ik allemaal gedaan dit jaar?. 2015 was een raar jaar, leuk, verdrietig en ga zo maar door. Eigenlijk heb ik alle emoties in 2015 gehad. Benieuwd hoe mijn jaar was?

Januari
Januari was een zeer rustige maand (volgens mijn agenda). Ik had wat etentjes bij vrienden maar verder weinig. Qua werkgebied had ik mijn eindbeoordeling van de herprofilering, zoals jullie weten moest ik half 2014 wat cursussen voor mijn werk volgen, als ik deze niet goed zou volgens, zou ik een andere baan moeten zoeken, gelukkig kreeg ik te horen dat ik alles goed had gevolg en mocht ik blijven werken, dat was een fijn bericht!

Februari
Februari was helemaal saai! Er staat niets in mijn agenda. Behalve de standaard afspraken.

Maart
Maart was een stuk leuker! Een babyshower van mijn vriendin, dat was zoo leuk! Oké, ik heb keihard tegen de gelogen en ik zou mijzelf ook niet vertrouwen. Ik had tegen haar gezegd dat ik een weekend weg was in een hotel in Scheveningen, van vrijdag tot en met zondag (niet waar). Terwijl zij mijn vrijdag appt dat het mooi weer was voor een strandwandeling appte ik haar ja het was heerlijk, wat zei niet wist was dat ik gewoon de WC aan het schoonmaken was. Ja, ik was een verschrikkelijke vriendin. Gelukkig heeft ze het mij vergeven,
We gingen inderdaad dat weekend weg, alleen een stuk dichter bij en 1 nacht van zaterdag op zondag.
Ook mochten wij onze auto ophalen! Dat was zo fijn! Eindelijk een auto die vertrouwbaar is! Daarnaast was er een Tour de Franzie waar ik samen met mijn loopmaatje van ver weg (oftewel Linda) heen ging, wat was dat gezellig, daar leerde ik Manon en Janneke ook kennen en wisten we niet dat we een half jaar laten ook uit eten gingen.
Qua hardlopen was het een drukke maand ik liep de UU Science park marathon, dat praktisch langs mijn werk liep en de Zandvoort Circuit Run die erg regenachtig was. Ook was dat de dag dat mijn oma overleed, wat aankwam als een schok.

April
April begon rommelig, we regelde een uitvaart en hadden een uitvaart. Gevolg door wat meer plezier we gingen met pasen brunchen. Wat een dubbel gevoel is et soms. We gingen in Nijmegen voor een examentraining en weer eten bij vrienden. Ook ging ik in april naar Antwerpen met vrienden. Wat was dat leuk en gezellig!!

Mei
Mei is een rommelige maand met veel vrij en We Run AMS ik denk dat dat tot nu toe wel een van de leukste races is geweest! Niet kort na de race vlogen vriendlief en ik naar Curacao, daar heb je alles al uitgebreid over kunnen lezen wat was het heerlijk! Ik zou zo terug willen (al is het maar voor de zon). Ook beviel mijn vriendin van haar zoontje en wat een scheetje (nog steeds).

Juni
Begin juni vlogen we terug vanuit curacao en hadden we nog wat vakantie. We gingen winkelen in Alkmaar en daar kocht ik nieuwe schoenen waar ik nog steeds blij mee ben. Ook was de Loop door Houten er, het was super warm maar wel heel leuk! Een van de leukste races waar altijd heel veel mensen die ik ken langs de kant staan omdat het in mijn eigen dorp is.

Juli
Juli was ook zeer rustig, de vakanties waren natuurlijk begonnen hier en er staan verder weinig dingen in mijn agenda. Wel viel mijn mobiel kapot en ik moest nog een maand wachten op mijn ouder toestel

Augustus
In augustus mocht ik mijn nieuwe telefoon uitzoeken. Ik ging van HTC (die eerder kapot viel). Ik ging weer terug naar de iPhone. In augustus was er ook iets naars, ik was getuige bij een zelfdoding, je gaat dan door allerlei emoties en kreeg hulp. Gelukkig kon ik dit allemaal vrij snel een plaatsje geven en kon ik weer gewoon slapen en aan het werk. Maar dit was echt eng.
Ik ging onverwachts wat leuks doen met mijn buurvrouw, we pakte de trein naar Almere en gingen heerlijk winkelen bij de Primark met te veel spullen kwamen we terug naar huis maar wat was het leuk! Ook won ik een startbewijs via Gaby voor de Dam tot Dam.

September
September begon met de Flame Games, wat een kleine tegenvaller was, na Dafne Schippers gingen we dan ook naar huis. Ook kocht ik een een Apple Watch. We gingen met de hele familie naar Den Bosch en we gingen heerlijk uit eten. Ik liep de Dam tot Dam dankzij Gaby! Dit was zeker (samen met We Run Ams) de leukste run.

Oktober
Oktober is altijd leuk! Want dan zijn we jarig!! We gingen naar Jumpsquare wat een mega springpark is en wat heel zwaar is! Maar wel super leuk. Ook gingen we een dagje naar Rotterdam, waar we naar de foodhallen gingen (aanrader) en kwam James Bond uit, waar we natuurlijk heen gingen. Het was een leuke maand. Ik trainde met Dafne Schippers en daar ontmoette ik Janneke en Manon weer een paar weken later gingen we uit eten.

November
November gingen we natuurlijk naar Londen! Wat was dat heerlijk! Verder gebeurde er die maand weinig, want deden we super rustig aan want we gingen weg. Daarnaast kochten we kaartjes voor Coldplay! Ja!!! Ik heb er zo zin in!

December
En toen stond december op de planning! December is altijd druk met etentjes! Sinterklaas vierde we met de familie, mijn ouders kochten een pup (die we pas in 2016 zouden zien). Ik ging sushi eten met vrienden en dat werd gevolgd door de Kerst, we vierden dit met vrienden en familie. Dit was heerlijk!

En dit was 2015 in de notendop!
Dit jaar is echt zo snel gegaan! Ik ben echt heel benieuwd wat 2016 gaat brengen!

 

 

1 thought on “Goodbye 2015

  1. Nina

    Mooi overzicht en leuk om te lezen. Je hebt een mooi, maar ook bewogen jaar gehad. Een hele goede jaarwisseling en heel fijn, gezond, sportief 2016! May your dreams come true!

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.