Halve marathon – het plan

 photo IMG_4436_zpstpyemwm5.jpg
Bijna! Bijna is het zo ver! Zondag mijn eerste halve marathon! Mensen! Ik kan het eigenlijk niet geloven! Wat is het snel gegaan! Vandaag laat ik jullie mijn halve marathon plan zien, maar ook de voorbereidingen en het afterplan!

Before gameplan

Oke, deze week beginnen mijn voorbereidingen. Maandag is er nog eigenlijk niet zo veel aan de hand! Wel ga ik wat minder gewicht tillen bij de crossfit, daarnaast ga ik weer beste vrienden worden met Foamie! Kennen jullie Foamie niet? Foamie is mijn foamroller, ik ga mijn kuiten en bovenbenen lekker verwennen deze week (of was het nou pijnigen?). Ook ga ik vast beginnen met goed drinken, ik vind veel vocht innemen ontzettend lastig dus op tijd beginnen! Dinsdag ga ik nog een klein rondje rond het park lopen, dit is een kilometer of 5 en eigenlijk heb ik daar wel zin in!
Woensdag is mijn laatste lesje crossfit ook hier ga ik er niet te zwaar aan tillen (hahaha). Daarnaast heb ik een afspraak bij de fysio en nog een afspraak bij de voedingsconsulent kan ik gelijk advies vragen voor na de halve marathon.
Donderdag misschien weer een rondje rond het park, maar als ik er moe ben sla ik dat over en ga ik lekker vroeg mijn bed in!
Vrijdag ga ik beginnen met wat extra koolhydraten te eten (YES WITTE PASTE HERE I COME!), daarnaast ga ik een carbloader drinken, in ben geen goeie eter dus een klein beetje extra is geen probleem. Ook ga ik vrijdag mijn startnummer alvast halen! En een marathon trui (I want it) Ook zaterdag ga ik lekker door met laden en eten we Pannenkoeken. Heerlijk! Ik heb er nu al zin in! Zondag is natuurlijk matchday! Ik ga beginnen met een lekker ontbijtje, volgens mij hoeven we niet super vroeg weg want ik start pas om 13.20. En dan!

Gameplan
Ik ga mijn marathon verdelen in 3 stukken van 7km. Er zijn twee (oke inclusief mijzelf 3) op de hele wereld die mijn tijd weten die ik in gedachte heb. Of ik dat ga halen, geen idee, ik wil plezier hebben dat staat voorop. Natuurlijk zal ik 21 km niet alleen plezier hebben ik zal mijzelf ook regelmatig vervloeken. Maar alles komt goed! Ik denk dat ik heel blij zal zijn als ik over de finish ben! Jullie kunnen mij natuurlijk volgen! Mijn startnummer is: 32899 en als je deze invoert kan je mij vinden! Ik heb het zelf even getest en heb mij zelf gevonden (Hooray!). Mocht je langs de kant staan en mij tegen komen schreeuw gerust, alle support kan ik gebruiken! Tot nu toe staat er een perfect weertje op de planning ook nog eens! 10-14 graden, met 31% kans op regen, maar goed, dat kan natuurlijk altijd veranderen. Ik heb er zin in!

Aftergameplan
Nou zondag na de halve dan ben ik denk ik niet meer aanspreekbaar, maar dat geeft niets! Ook heb ik een paar dagen vrij genomen na de halve marathon. Maandag ga ik uitslagen en in super comfortabele kleding lopen, ik hoop  mijn verslag te kunnen tikken zodat jullie deze woensdag kunnen lezen, ook ga ik naar crossfit maar ik ga niet trainen, ik ga wel even stretchen en op de foamroller liggen (en met mijn medaille pronken. Daarna heb ik nog een paar dagen vrij en ik denk dat ik die ook comfortabel ga doorbrengen gewoon rustig aan doen!

Zo ziet mijn plan eruit! Wat denken jullie? Dingen toevoegen? Dingen eraf halen? Tips zijn natuurlijk altijd welkom!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.