Halve marathon Perikelen: Daar gaan we!

Halve marathon perikelen 2017De laatste dag voordat ik mijn halve marathon loop. Eindelijk is het zo ver.

De afgelopen twee weken heb ik getapert een beetje rustig aan gedaan en iets minder gecrossfit en iets minder hardgelopen. Maar ik zat niet helemaal stil.

Met koningsdag ben ik nog gaan trainen in het Doornse gat, vriendlief fietste mee terwijl ik een paar flinke heuvels nog meepakte. Ik liep best lekker, het was niet snel, maar het ging goed. Ik heb al mijn trainingen voltooid en nog wat meer langere afstanden gelopen dan er origineel op het schema stond.

Daarna kreeg ik keelpijn en was ik even bang dat een verkoudheid roet in het eten zou gooien. Gelukkig kreeg ik geen last van de verkoudheid maar mijn vriend. Lief dat hij het van mij overnam.
Helaas was het lief zijn voor korte duur want ik kreeg ook te maken met een flinke verkoudheid. Stomen, ui naast het bed, Citrosan, Asperines en flink wat Gemberthee hielpen mij zo

Wel had ik vorige week nog te maken met een pijnlijke teen omdat ik hem zonodig tegen de wasmand moest stoten. Gelijk na het stoten deed het geen zeer maar vrij vlot daarna deed het wel zeer en behoorlijk zeer ook. Even dacht ik chips ik heb mijn teen gebroken, maar na 3 dagen was de pijn gelukkig weg, wel heb ik een prachtige blauwe nagelriem, maar dat mag absoluut geen roet in het eten gooien.

Tijdens een van mijn laatste trainingen liep ik brug op (en vals plat) met een gemiddeld tempo van 8.00 per kilometer als ik dat lekker 21 kilometer kan volhouden dan komt het helemaal goed (het kosten mij totaal geen moeite om de brug op/af te lopen).
Ik hou goede hoop op een PR al is het met het parcour in Luxemburg niet te voorspellen!

De start van de marathon is om 19.00 uur en ik hoop een kleine (hele kleine) drie uur later binnen te zijn,

Dus….we gaan er voor!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.