Hannah Huidcoach – een relax momentje

2014-06-28 11.13.41

Heb je dat wel eens? Een momentje voor jezelf? Ik bijna nooit, ik train 3x in de week, heb daarnaast een baan voor 36 uur en een blog, dus ik heb weinig momentjes voor mezelf. Met Huidcoach Marjoleine en de Enzymatic Skin Peeling krijg ik toch een klein momentje voor mijzelf.

De Enzymatic skin peeling is speciaal ontwikkeld voor ieder huidtype dus ook de gevoelige huid, dat is voor mij extra fijn. Want mijn huid is niet echt gevoelig, alleen mijn wangen.
Ik reinig mijn huid met Cleansing milk en vervolgens de Skin Lotion, de skin lotion wrijf ik iets ruwer over mijn huid zodat alle resten Cleansing Milk weg zijn, er zit een stofje in en als je deze niet goed weg haalt, dan werkt de peeling niet goed. Maar dat ter zijde.

2014-06-28 11.14.46

Als ik het “masker” op heb dan voel ik een soort van tinteling een beetje ASMR idee (daar wordt je relaxt van) na een paar minuten (minuutje of 10) stopt de tinteling en weet ik dat mijn gezicht een heerlijke peeling heeft gehad, na het afwassen van het witte spul van mijn gezicht, het is een beetje rood, maar mijn huid voelt heerlijk zacht en ik kan er weer tegen aan.

Door de peeling 3x in de week te gebruiken (dat kan bij deze want het is een lichte peeling) kan mijn huid er tegen aan daarnaast heb ik zo drie keer in de week een kleine relax momentje.   En kan ik er weer tegenaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.