Hannah Huidcoach: For The First Time

IMG_3039
Soms moet je jezelf verwennen en je huid verzorgen, sinds begin mei ben ik begonnen met het verbeteren van mijn huid met een Hannah Huidcoach.

Mijn Hannah Huidcoach heet Marjoleine en ze werkt bij Beautycentrum Annou. Beautycentrum Annou heeft een hoofdkantoor en het beautycentrum in Wijk bij Duurstede. Daarnaast zit er een beautygedeelte en nagelsalon in Houten, op 5 minuten loopafstand van mijn huis. En daar had ik mijn Hannah behandeling.

Hannah heeft een stappenplan voor iedereens huid en heeft dus ook verschillende aanpakken voor verschillende huidtypes. Bij ontwikkeling van deze producten is de missie om de beschadigde huid weer te herstellen en in balans te brengen Ik kreeg de 5 stappen van Hannah. Dit was heerlijk! Ik zal voor jullie uitleggen wat deze behandeling inhoud.
Bij Hannah geldt meten = weten, dus wordt je huid gemeten. De huidcoach meet de vochtgehalte en het vetgehalte in de huid, bij vet moet je niet gelijk denken aan die kwabbels die bij je buik zitten hoor . Het vetgehalte is een laagje wat op je huid zit (lipiden), dit laagje houd de slechte invloeden buiten en wat er binnen hoort te zitten binnen. Als dit laagje niet dik genoeg is, kan het fout gaan en krijg je irritaties of ergere dingen.

Het vochtgehalte moet ongeveer 60% zijn. Bij mij was dag 45%, daar kunnen we werk behalen. Het vetgehalte moet tussen de 25-45 liggen, bij mij was dat 14…oei, ook daar is nog wat te behalen en snel startte Marjoleine de behandeling.

Mijn huid werd gereinigd met de Hannah cleansing milk, eerst de milk dan wat water erbij om het nog beter schoon te maken en vervolgens een warm microwavekompress om het overtollige milk te verwijderen. Daarna ging er nog een sensitive skin lotion erover heen zodat alle restjes milk en het vet wat zich aan de huid hecht ook verwijderd worden, heerlijk, mijn huid voelde al schoon, maar dit was pas het begin.

Ik kreeg daarna een Enzymatic skin Peeling, dit is een milde maar effectieve peeling die ook geschikt is voor de gevoelige huid. De Enzymatic skin peeling verwijderd de dode huidcellen, oftewel de hoornlaag, deze wordt verdund zodat de werkzame stoffen beter opgenomen worden. Omdat mijn ‘vet laagje’ dun is kreeg ik er de 24 –hours skin balancing eronder, anders kon het erg pijnlijk worden.

plaatje 1

Nu is het tijd om te herstellen, herstellen kan niet zonder een goeie doorbloeding van de huid. Dus smeert Marjoleine Cell Active op mijn huid, deze masseert ze stevig in zodat ze kan zien waar de doorbloeding beter moet.

plaatje 2

Mijn wangen worden rood, daar is de doorbloeding goed, maar zie je dat mijn hals wit is? Daar is de doorbloeding niet goed. Marjoleine stimuleert de witte plekken met extra massage en compressie handoeken zodat de doorbloeding daar wel op gang komt. De doorbloeding zorg ervoor dat afvalstoffen beter worden afgevoerd en dat de werkzame stoffen sneller en beter worden opgenomen.Hierna was het tijd voor de Hannah Hydromask, deze herstelt het vocht tekort in de huid daaroverheen werdt de skinconditoner eroverheen gemasseerd, zodat mijn huid alle benodigde vitamines binnen krijgt.

Daarna kwam er de Hannah 24-hour Skin Balancing op mijn gezicht, waardoor mijn huid meer vocht binnen krijg. Als laatste kreeg ik het pareltje van de collectie dat is de touch of slik op mijn huid, mijn huid is de hele dag zacht gebleven, ik vond het heerlijk! Dat was echt heel fijn. Ik wilde de hele dag aan mijn gezicht zitten zo prettig voelde het aan!

plaatje 3

Zelf kocht ik nog de Cleansing Milk (200 ml EUR 25,50) de Sensitive Skin Lotion (200 ml EUR 25,50) en de 24-hour Skin Balancing (45 ml 38,-). Als ik deze producten iedere ochtend en avond gebruik dan worden als het goed is ook de rode vlekjes minder, dus gaan we gelijk ijverig aan de slag! Over 5 weken ga ik weer terug naar de Hannah Huidcoach/Marjoleine zodat we weer kunnen kijken hoe het met mijn vocht- en vetgehalte is! We maken natuurlijk weer foto’s! De plekjes zijn dan hopelijk wat minder en hopelijk zijn de waardes dan weer beter!

Ik voel me nu echt gestimuleerd om de waardes beter te krijgen, volgende keer moeten ze hoger zijn!


Over een aantal weken vertel ik ook hoe de behandeling vanuit huis gaat!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.