Happy Birthday to me!!!

532a2748-a5c4-4465-921e-3f16c8d5c935
Hiep Hiep Hoera!!! Zo een 31 jaar geleden werd ik om 5.55 uur geboren in het ziekenhuis in Utrecht.

En dus…ben ik vandaag jarig! Vandaag mag ik 31 kaarsjes uitblazen.
Vandaag heb ik geen groot feest in de planning! Maar gelukkig ga ik wel een hele leuke dag tegemoet!

Vandaag ga ik eerst een BirthdayRun doen. De gedachte was 3,1 kilometer in 31 minuten, maar dat is wel een heel langzaam tempo dus dat gaat hem niet worden. Wat ik wel ga lopen? Dat weet ik nog niet!

Na mijn loopje ga ik lekker lunchen met Gabriella en daarna gaan we naar de Asics store, want met je hardloopvriendin kan je ongegeneerd hardloopschoenen passen zonder dat ze het irritant vinden!

Mijn hardloopschoenen beginnen toch al flinke slijtage plekken te vertonen, toen ik eenmaal wat meer ging hardlopen heb ik hardloopschoenen laten aanmeten dat werden de Asics GT-2000. Ik heb mijn eerste marathon er op gelopen en diverse wedstrijden, toen ze op waren heb ik nog een paar GT’s gehad (never change a winning team) en uiteindelijk ging ik vorig jaar over naar Nike Structures. En daar ben ik zeer tevreden mee, maar mijn kilometers beginnen aardig op te lopen en aangezien afwisseling ook belangrijk is, wordt het echt tijd om een tweede paar aan te schaffen.

Na mijn gezellige dagje naar met Gabriella ga ik lekker eten (ik weet eigenlijk nog niet wat) en daarna komt er wat familie koffie drinken, al met al een leuk dagje.

En een groot feest….dat geef ik wel als ik 32 word 🙂

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.