Happy New Year

 photo CIMG1238_zps5ar8blzo.jpg
Gelukkig nieuwjaar! Dat jouw 2016 nog veel beter mag zijn dan je 2015!

Nu de alcohol (als je dat drinkt) uit je lichaam is, is het tijd om je aan goede voornemens te houden. Ik begin mijn voornemens niet op 1 januari, want want waarom later beginnen als het eerder kan of later? Mijn voornemens beginnen pas vanaf aanstaande maandag. En vandaag laat ik jullie mijn goeie voornemens zien.

10 kilo afvallen
Ik ben natuurlijk al begonnen met lijnen (of zoals mijn dietiste zegt een gezonde levenstijl). Maar ik moet toch nog wat afvallen. Eerlijk is eerlijk, ik ben te zwaar. Dus wil ik dit jaar minimaal 10 kilo afvallen, dat is nog geen kilo in de maand en dat moet lukken.

Gezonde levensstijl oppakken
Ik leef natuurlijk al redelijk gezond, maar ik wil nog gezonder leven ik wil volgens de 20/80 procent leven. Ik wil 80% gezond eten en 20% ongezond, dat betekend dat ik in het weekend iets ongezonder ga eten. De kantine op mijn werk gaat verlies draaien ;-).

757 kilometer hardlopen in 1 jaar
Dit jaar liep ik in totaal zo een 378 kilometer, volgend jaar wil ik mijn kilometers verdubbelen, dat betekend dat ik flink aan de bak moet! Ik registreer mijn kilometers wel, maar ga ze pas aan het eind van de jaar tellen, dan wil ik weten wat ik gelopen heb.

Meer bakken
Toen ik thuis woonde stond ik regelmatig in de keuken, oke ik bakte wel ongezonde dingen maar ik wil graag meer bakken. En dan ook gezonden dingen. Ik ga binnenkort alvast recepten uitzoeken.

Vaker nee zeggen
Vaker nee zeggen. Ik ben iemand die vroeger vaak over mijn heen liet lopen. Meestal werd er gezegd ach Linda doet het wel. Nou deze tijd is over, ik ga vaker nee zeggen. Ik moet tenslotte ook aan mijzelf denken.

Meer aan mijzelf denken
Deze klinkt wat egoistisch, maar het is toch iets waar ik aan moet gaan denken, het afgelopen jaar heb ik iets te vaak aan anderen gedacht en maakte ik mij druk om wat anderen zeiden. Dit jaar ga ik mij daar minder van aantrekken, ik ga meer aan mijzelf denken, als ik iets leuks wil doen, dan ga ik dat gewoon doen.

Dit zijn mijn voornemens voor het jaar, wat zijn jouw goede voornemens?

XoXo

1 thought on “Happy New Year

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.