Hardloop doelen laatste kwartaal 2018

97f00666-d929-4958-970e-8f61218a77a3

Het laatste kwartaal is ingegaan van 2018 en het is tijd om te kijken wat het laatste kwartaal mij zal brengen betreffende hardlopen.

Als eerste heb ik echt super zin in dit kwartaal, niet alleen prive (want ik ben jarig dit kwartaal) maar ook gaan we een begin maken met de trainingen van Berlijn. Maar eerst heb ik een tussenstop namelijk Nijmegen.

In november zal ik twee dagen in Nijmegen zijn, ik ga namelijk de 7heuvelen nacht en dag lopen, samen met mijn zusje zal ik de nacht lopen en haar hazen naar een PR (dat weet ze alleen niet maar dat leest ze nu…VERRASSING). De 15 kilometer loop ik die dag alleen. En zal mijn zus mij aanmoedigen (tenminste daar ga ik vanuit).

Ik ga het niet alleen doen, ik heb de hulp ingeschakeld van AsicsFrontrunner Petra, zij heeft sinds kort haar trainersdiploma en haar eigen bedrijfΒ lopen met een lach en zij durft de strijd aan te gaan met mijn vele eisen, als dit bevalt trekken we het door naar Berlijn.
Ik ben nogal veeleisend als het gaat om een trainingsschema, ik wil gewoon blijven crossfitten, trainen bij mijn loopgroep en ook nog wat variatie in het lopen, want standaard rondjes haat ik (al loop ik wekelijks langs het kanaal want dat vind ik wel ontspannend) en mijn datenight met vriendlief moet eigenlijk ook wel veilig gesteld worden. Petra heeft het allemaal in mijn schema verwerkt en ik kan niet wachten om te beginnen! Al zal ik wat vaker mijn sportkleding moeten wassen (of nieuwe kopen;)). Daarnaast zitten er leuke uitdagingen in het schema waar ik mij heerlijk in kan vastbijten. Kortom mag ik mijn hardloopschoentjes al aan?

Na de 7 heuvelen (ik hoorde laatst dat het er geen 7 zijn, klopt dat). Heb ik rust even rust om in volle vaart mij klaar te stomen voor Berlijn. Geen wedstrijden (tenzij hij kan worden ingepland als duurloop), ik ga proberen een aantal duurloopjes te lopen met leuke mensen, dat is gezelliger dan alleen.

Ik heb er echt ontzettend veel zin in (volgens mij heb ik dat nu al tig keer gezegd in de blog), stiekem hoop ik net zo een fantastische zeven heuvelen te lopen als de Damloop alleen dan zonder regen.

En natuurlijk hou ik jullie op de hoogte! Mochten jullie nog vragen hebben over alles (trainen met een schema, zevenheuvelen of Berlijn) gooi ze in de groep en ik zal ze proberen te antwoorden.

Wat zijn jouw doelen het laatst kwartaal?

XoXo

 

3 thoughts on “Hardloop doelen laatste kwartaal 2018

 1. nicolevorderman

  Leuke vooruitzichten!!! En echt top dat je samen met Petra aan de slag gaat zeg.
  Oh ja, die zevenheuvelen loop? Die gaat niet over 7 heuvels inderdaad, wel over de “Zevenheuvelenweg”. πŸ˜‰ Heel veel plezier en voor Anja natuurlijk ook veel succes bij de Nacht!

  Reageren
 2. notanotherfitgirl

  Op naar Berlijn! Eerst nog even die ‘hobbeltjes’ (holy shit, zo voelen ze niet!) mee pakken in Nijmegen en dan door. Mocht je nog eens om gezelschap verlegen zitten tijdens een duurloop geef je maar een gil! πŸ™‚

  Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.