Hardloopdoelen voor 2018

20x30-AMAO3773
Het is december en het is tijd om mijn doelen voor 2018 bekend te gaan maken op hardloopgebied.

Eerst even een terugblik:

Wauw 2017 was hardloopgerelateerd een ontzettend tof jaar! Ik heb mijn PR verbeterd op de 5km, 10km en de 10EM. Ik heb geleerd echt diep te gaan en ik heb geleerd om lekker te genieten tijdens het lopen.
Daarnaast heb ik met heel veel vrienden hardgelopen en dat was ook ontzettend leuk!

En nu….wat zijn mijn doelen in 2018:
Ja, mijn doelen voor 2018. Ik heb niet veel wedstrijden op de planning dit jaar maar er staan er een paar vast (als ik geen blessures krijg natuurlijk).

Ik begin in januari al met de kwart marathon van Egmond! Hiervoor ben ik al aan het trainen (met uitloop naar de halve marathon) ik heb er echt een goed gevoel over!!

In maart hoop ik mee te doen met de CPC. Eerst was dit mijn doel als halve, maar ik ben te laat gestart met trainen, niet erg! Ik hoop tijdens de CPC de 10km te lopen. Maar eerlijk is eerlijk als ik het niet red of het pas niet in mijn schema zal ik dat niet zo erg vinden.

In mei loop ik, als alles goed gaat de halve marathon in Luxemburg. Ik weet nu al dat deze gigantisch zwaar gaat worden want er is geen meter plat! Maar ik heb er zin in! Ik ben al druk aan het trainen en heb tegenwoordig een trainingsschema op hartslag, het is even wennen maar ik begin te merken dat ik van langzaam lopen en intervaltrainingen toch echt sneller ga worden.

In september hoop ik de dam tot dam te lopen en ik loop hem zeker niet alleen, want vriendlief wil eigenlijk ook de dam tot damloop lopen, alleen begon die de laatste tijd over de Dam tot dam fietstocht. Maar goed, het maakt niet uit. Ik ga hem in ieder geval lopen (als ik aan een startbewijs kom).

Als laatste grote doel staat het zevenheuvelenweekend! Ik ga namelijk dat weekend (als alles goed gaat) naar Nijmegen met mijn zusje en dan (hoop ik) de zeven heuvelen nacht te lopen samen met haar en de volgende dag de zevenheuvelen loop. Dit wordt de eerste keer dat ik twee dagen achter elkaar moet lopen, maar met deze doelen moet dat wel goed komen.

Verder zal ik wat kleinere lopen lopen hier en daar een 5km of 10 km maar echt druk zal ik er verder niet op leggen, Al zal ik mijzelf wel kennen en waarschijnlijk harder lopen dan ik vooraf van plan ben.

Wat zijn jullie doelen voor 2018?

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.