Healthbox

 photo IMG_9022_zpspjctzf5r.jpg
Hoe fijn zou het zijn als je een steuntje in de rug krijgt met je gezonde levensstijl?

Dat moeten Willemijn en Liselotte ook gedacht hebben. Daarom hebben zij de Healthbox ontwikkelt. De healthbox is een box (de naam zegt het al met een aantal fullsize producten die je helpen met een goede start van je dagelijkse dosis gezondheid. De box kan je bestellen voor een prijs van 25,95 per maand. Dan krijg je iedere maand een cadeautje om uit te pakken (dat vind ik tenminste)
Ik mocht zo een box ontvangen en vandaag laat ik jullie zien wat er allemaal in zat.

 photo IMG_9023_zpssrs0nch8.jpg

De doos openen is al een feestje want hier wordt je toch vrolijk van? Je krijgt wat informatie van de producten en een flyer van Healthbox met wat er in zit. Deze leg ik altijd aan de kant want ik vind het leuker om de producten te ondekken en deze zitten nog ingepakt.

 photo IMG_9024_zpsqsiaaqmb.jpg

Een box vol healthy goodies! alles zit goed ingepakt zodat er niets kapot kan gaan! Dat is een pluspunt! Laten we snel de producten van deze maand bespreken.

 photo IMG_9025_zpshwhjjgy1.jpg

Het eerste wat mij opviel waren de twee portjes van Orthica, het is een potje met Multi Energie en D-10.
De Multi Energie is een natuurlijke multivitamine die geen syntetische stoffen bevat. Je krijgt hierdoor geen onnodige troep binnen. Het eerste ingredient op de lijst is ook visolie, het tweede vitamine. Vervolgens een lijstje waar ik niet uit kom. maar geen e-nummers of wat dan ook. Daarnaast zit er geen gluten of lactose in, dat dit duidelijk op de verpakking staat vind ik zeker een plus. De pil zelf kan je vergelijken met de grootte van een Alive pijnstiller, dat vind ik zelf ook fijn ik ben nogal een lastige qua het innemen van tabletten en dit maakt het mij een stuk makkelijk. Een nadeel vind ik toch echt de geur van het tablet. Ik kan er niets anders van makenL ZE STINKEN! Een potje met 60 tabletten (die ik dus nu ook heb) kost los EUR 15,50

Of de duvel er mee speelde kreeg ik ook een potje vitamine D erbij. Ik heb een ernstig te kort aan vitamine D op dit moment (nog geen 1/3de dan wat het gemiddelde mens op dit moment heb). En heb ik een soort van spoed kuurtje vitamine D gekregen van de huisarts. Heel leuk natuurlijk maar hoe ga ik dat onderhouden? Gelukkig kwam de Healthbox met een potje vitamine D.  Vitamine D is de zonnenvitamine, daarnaast zit deze in vette vis. Met 1 tablet per dag is de aanbevolen dosering. Ook deze bevat geen synthetise stoffen en is gluten vrij. In een potje zitten 120 kleine tabletten deze zijn niet zo heel groot en makkelijk weg te krijgen (plus). De inhoud is goed voor ongeveer 3 maanden! Daarmee zou ik mijn vitamine D probleem precies mee moeten uitzingen. Dit potje kost normaal EUR 130,-

 photo IMG_9026_zpsrnvgbkoo.jpg

De volgende twee producten waren twee producten van Cattier Paris een reinigingsmelk (EUR 2,95 en een micellaire oplossing (EUR 2,45).
De melk ben ik bekend mee, heb ik ooit een klein flesje van mee genomen toen ik op vakantie ging. Omdat er geen alcohol en parfum inzit is het zeer rustig voor de huid. Ik kan het zeker aanraden als je verbrand bent op je gezicht en je moet je gezicht schoonmaken, het prikt niet (ik spreek uit ervaring). Omdat er geen parfum in zit ruikt het niet Door de biologische Korenbloem water is het verfrissend en kalmerend. Daarnaast is het rijk aan vitamine E en F, dat voedt en verzacht de huid, dit komt door de biologische zonnebloemextract.
De Micellaire oplossing heeft het zelfde effect, de zit Aloe Vera in en Amandel. Deze twee flesjes gaan zeker weer mee op vakantie!

 photo IMG_9028_zpsit48l8ur.jpg

Hier was ik dus echt nieuwsgierig naar de Smart Cooking Spray van The Body & Fit Shop.
De Smart Cooking spray bevat bijna geen calorieen Je kan deze spray dus echt overal voor gebruiken voor het bakken van je aardappeltjes of om te roerbakken of wat dacht je van het invetten van je ovenschaal! Het hoofdingredient is raapolie. Zelf ben ik niet bekend met deze olie. Maar ik was echt zo blij dat die in de box zat! Hij staat gelijk in de keuken bij ons! De prijs van zo een fles is EUR 3,90. Ik weet niet hoe lang je er mee doet maar volgens mij is dit een redelijke prijs.

 photo IMG_2008_zpsm1la97bj.jpg

Ook van Body & Fit de Natural Flavouring in de smaak mint. De geur doet mij denken aan mondwater, wat natuurlijk niet vies hoef te zijn. De natural flavouring is een product wat je in je smoothies of kwart of iets dergelijks kan doen en bevat stevia extract (ben ik dan de enige die moet denken aan Arie Boomsma). Daarnaast bevat dit bijna geen calorieen (of eigenlijk geen). Ik ben wel benieuwd hoe het smaakt.

 photo IMG_9029_zps5idhpmnf.jpg

Ik hou van eten en wordt erg gelukkig van een box waar wat eten in zit. En in deze box zaten twee repen! Een daarvan is de Rude Health in de smaak the pumpkin. De bar bevat dadels, cashewnoten, pompoenpitten, kaneel en gember. Lees je dat geen troep đŸ˜‰ Me like it! De reep is onder andere te koop bij de tuinen en kost EUR 1.50

 photo IMG_9030_zpsnedkay2o.jpg
Als laatste in de box nog meer food! De meeste gezonde repen bevatten krenten en rozijnen en gelukkig bevat reep nummer 2 dat ook niet! De tweede reep is van Just Nuts en ik heb de smaak Marrakesh Nomad. De reep bevat proteine (handig voor na het sporten) en wat langzame koolhydraten wat je helpt je vol te voelen tot de volgende maaltijd! De reep is los verkrijgbaar bij onder andere de tuinen (en mijn werk) en kosten EUR 1,50.

Al met al vind ik de healthbox een super leuk infinitief die helpt om je gezonde levensstijl uit te breiden. Er zitten producten in die ik wel graag wil proberen maar niet zo snel zou kopen, dat maakt het nog leuker! Daarnaast vind ik de prijs ook prima. Je betaalt 24,95 terwijl de waarde van de box deze maand 47,70 is! Je heb je box er bijna (ik zeg bijna) verdubbelt! Het is een aanrader!

Ben je benieuwd naar de healthbox? Ga dan snel naar de site!

XoXo

Deze review bevat producten die door een merk of
bedrijf zijn opgestuurd.
Lees mijn disclaimer

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.