Herstellen als een baas: Oofos (en win zelf ook een paar)

IMG_2922
Herstel is misschien net zo belangrijk als trainen zelf (misschien wel belangrijker). De zijn heel veel hulpmiddelen die je helpen met herstellen en ik heb de Oofos getest om te kijken of het herstel beter/sneller gaat.

Oofos een slipper die werkt aan herstel? Hoe kan dat dan?

Oofos reduceert de schokken tot wel 37% dan andere schoenen met demping. Doordat je minder schokken op je enkels, knieΓ«n en rug krijgt, herstel je sneller. Dus na een wedstrijd of training minder klappen!

Zelf kreeg ik een paar Oofos opgestuurd om te testen. Het eerste wat mij opviel was dat het materiaal erg zacht is. Je kan het makkelijk inknijpen. Het moment dat ik in Oofos stap zakt mijn voet weg in het voetbed, ik twijfel of ik het lekker vindt, zacht is het in ieder geval wel! In het begin loopt het een beetje raar maar het loopt best lekker. Ook voel ik een beetje strekking in mijn kuiten, ik vind het niet vervelend maar ervaar het ook niet als relaxt.

Nu de ultieme test! Ik trek mijn slippers aan na de halve marathon van Luxemburg. Zodra ik over de finish kom voelen mijn voeten alsof ze ineens intens gegroeid zijn. Ik moet mijn schoenen uit doen en trek mijn Oofos aan. Mijn voeten zijn mij dankbaar voor het fijn voetenbed, het is heerlijk zacht, ik moet mijn voet afrollen en daardoor loop ik redelijk normaal in plaats van mijn rare after run waggel. Mijn kuiten worden een beetje gestretcht en het voelt eigenlijk wel ontzettend relaxt!
De volgende ochtend heb ik eigenlijk ook totaal geen last van mijn voeten terwijl ik soms de dag na de training en wedstrijd nogal wat last van mijn voeten kan krijgen heb ik nu dus nergens last van! Dit is heerlijk!!
Tegenwoordig zitten de Oofos regelmatig aan mijn voeten, als ik een training heb gehad en het is mooi weer kan je de bijna vergif op innemen dat ik ze aan heb! Ik ben er echt ontzettend blij mee, of ze echt helpen met het herstel weet ik niet zeker maar ik vind ze ontzettend fijn zitten!

De Oofos Ooriginal kost EUR 45,- dat is natuurlijk een flinke prijs voor een paar slippers maar ik vind ze het best wel waard!

Win Win Win
Nu heb ik iets super leuks geregeld met Oofos! Ik mag namelijk 2(!) paar Oofos weggeven aan 2 gelukkige winnaars! Wat moet je doen? Laat in een reactie hieronder achter na welke wedstrijd jij de Oofos echt nodig heb, de leukste/origineelste reactie krijgt van mij een paar Oofos opgestuurd. De actie loopt tot en met 30 mei!

Ik ben benieuwd naar jullie inzendingen en kan je niet wachten dan kan je zelf hierΒ een paar Oofos bestellen.

XoXo

40 thoughts on “Herstellen als een baas: Oofos (en win zelf ook een paar)

 1. Claudia ter Horst

  Ik zou ze wel willen gebruiken na de Arctic 1/2 marathon in Spitsbergen maar of mijn voeten het waarderen om in 1 graad boven 0 in slippertjes gezet worden is de vraag ! Wie weet πŸ˜‰

  Reageren
 2. Franka

  Ik heb nog maar 1 keer 8 km gerend en had een week nodig om te herstellen. Ik zou graag de Oofos willen winnen, zodat ik sneller herstel na de dam tot dam loop by night😍

  Reageren
 3. Mandy Timmermans

  Ahhhh ben hier al een tijdje heel nieuwsgierig naar! Veel Amerikaanse kennissen lopen hierop. Ik ga in september mijn eerste 50k trail doen in Belgie en dan nog wel snachts haha. Denk dat mijn voetjes een prettig herstel wel kunnen waarderen dan!!

  Reageren
 4. Tamara

  Na elke training πŸ˜‚πŸ˜‚. Voor deze stijve hark zou het goed zijn om na elke training ze even aan te hebben.

  Reageren
 5. Annemijn Meeuwse

  Na mijn race is Disneyland in september, moet ik mijn voeten ook als prinsesjes behandelen! Daarnaast probeer ik dit jaar 12 medailles te halen, dus die voeten en benen van mij kunnen best slippers gebruiken. Lijkt me ideaal aangezien ik nogal blessuregevoelig ben.

  Reageren
 6. Allison fournier

  Ik heb hier al veel over gehoord;)
  Nu train ik kort en intensief (voor mijn doen)
  Ik train voor de 5 km om sneller en betere tijden neer te zetten
  Na zo een trainen kan je dat goed gebruiken πŸ™‚
  Loop samen nog met andere dames en om hun te motiveren :)!

  Reageren
 7. Natasja van den Broek

  Klinkt wel heel erg goed, zouden ze ook helpen voor mijn pijnlijke hielen πŸ€” i wish…
  Nou, voor na de Marikenloop, maar dat is misschien wel heel erg snel! ☺ Voor na mijn eerste 1/8 triathlon in juni? Maar misschien nog het allerallermeeste nodig, na mijn eerste dam tot damloop in september!! πŸ€πŸ€πŸ€

  Reageren
 8. Deborah

  Wauw wat een coole slippers . Hoe fijn om gewoon na elke training een feeltheooooooo te voelen. Ik zou ze na elke training dus dragen. En na de marikenloop de ladiesrun de dam tot dam de berenloop en na mijn volgende marathon waar ik keihard voor gaat trainen en alle verdere loopjes die nog gaan volgen

  Reageren
 9. Susan

  Hoi! Super Leuk! Ik ben na mijn laatste zwangerschap weer aan het trainen. Dat valt iets zwaarder dan gedacht, mijn beentjes zullen de slippers wel waarderen. Ik kan ze goed gebruiken na mijn duurlopen. Eind oktober loop ik de halve in etten leur. Ook dan zijn ze welkom!

  Succes allemaal!

  Reageren
 10. Andrea van Lieshout

  Mijn voetjes zijn mijn zorgenkindjes. Ontwrichte enkels, dwarsliggende ligamenten, zenuwpijnen, ze hebben er regelmatig last van, zeker na een zware belasting. De eerstvolgende wedstrijd wordt een Spartan Race in Andorra van 21+ km (16j uni) en flink wat hoogtemeters. Ik denk dat mijn voetjes (en ik zelf ook) dolblij zullen zijn met een paar Oofos!

  Reageren
 11. Elske

  die wil ik heel graag voor na de dam tot damloop die ik loop voor Kika om geld in te zamelen. ik heb ook nog nooit langer dan 16 km gelopen dus voor mij is dat een enorm eind. daarnaast is het ook altijd weer een flinke reis terug waarbij ik soms helaas in de trein moet staan, dat zal met deze slippers natuurlijk niet meer zo’n straf zijn! dus heel erg graag!!!

  Reageren
 12. Eva Boomgaard

  Ik zou ze willen winnen voor mijn lieve vriendinnetje Katja. Zij loopt af en aan bij de fysio wegens diverse blessures (voornamelijk schenen) en moet daardoor dus ook te vaak de leukste loopjes afzeggen. Disney staat nu ondertussen ook op losse schroeven. Hoe fijn zou het zijn als zij dan toch Disney kan lopen en om daarna in deze muiltjes te kunnen stappen?! En voor die tijd dus ook vaak genoeg ter voorbereiding van…
  Ze verdiend het zo om eens geen last te hebben! <3

  Reageren
 13. Brenda

  Binnenkort mijn allereerste 10km wedstrijdje! Heel spannend allemaal want ben pas sinds oktober begonnen met Start to run. Als ik die kan uitlopen zou ik wel herstelslipperkes kunnen gebruiken πŸ˜‰

  Reageren
 14. Joyce

  Het zou echt super gaaf zijn om deze mooie slippers te winnen!!! Dit jaar het hardlopen opgepakt en ondertussen 60 kilo lichter en ik heb helemaal de smaak te pakken. Aanstaande zondag loop ik de Marikenloop en verder dit jaar in Tilburg, Venray en Kerkrade.

  Reageren
 15. Mirjam

  momenteel zou ik ze elke dag dragen omdat ik ze gewoon mooi vindt😍 maar na de PrΓ© Curacao Beach Run op Scheveningen 24 juni komen ze dubbel van pas! Vermoeide voetjes/benen door de run op het strand dus lekker herstellen met Oofoo’s in het zand!πŸ’•

  Reageren
 16. Denise

  Wist niet dat ze roze hadden! Die zijn wel heel gaaf! Vorig jaar heb ik de marathon in Rotterdam gelopen en nu ben ik dit jaar op de marathon dag moeder geworden van een zoontje. Vanaf vandaag mag ik weer beginnen met hardlopen en ik zou de slippers goed kunnen gebruiken bij de opbouw van het lopen. En volgens mij lopen ze ook heerlijk als ik snachts mijn bed uit moet voor de kleine man πŸ˜‰

  Reageren
 17. Saskia voor Deborah

  De 5 km op 10 juni met de Ladiesrun
  Dat is natuurlijk alleen maar fun
  Maar daarna ook nog de 10 km lopen
  Dat is bijna aan niemand te verkopen
  Mijn vriendin Deborah gaat het doen
  En dan kan ze goed herstel wel gebruiken met zo’n β€˜schoen’
  Dus stuur haar die Oofos voor na het rennen
  Dan kan ze haar voetjes daarmee lekker verwennen!

  Reageren
 18. Meike

  Ik denk dat ik ze goed kan gebruiken na de Damloop in september! Dat gaat de eerste keer worden dat ik 10 EM ga hardlopen en ik voorzie nu al dat ik na de finish een fijn paar slippers kan gebruiken voor het herstel…!!

  Reageren
 19. Sonja

  Ik denk dat ik ze echt wel standaard nodig heb nΓ‘ ieder loopje!! Alhoewel mijn β€œloop” er supergoed uitziet, kost het mij altijd enorm veel moeite. Enerzijds vanwege mijn scheenbeen- en kuitproblemen en anderzijds vanwege de inspanning. Maar…..opgeven is geen optie en ook al heb ik meerdere malen jankend aan de kant van de weg gestaan vanwege de pijn in mijn onderbenen……ik moet en zal blijven lopen!! πŸ‘ŠπŸ»
  Want Oofos of geen Oofos……ik wil graag mijn conditie op peil houden Γ©n lopen geeft me zoveel meer voldoening dan iedere andere sport. Waarschijnlijk gewoon omdat het zoveel moeite kost….πŸ˜‚πŸ˜‚
  Dus….kom maar op met die Oofos!! πŸ‘πŸ»

  Reageren
 20. Ellen

  Hoi, ik denk dat ik ze ernstig nodig heb na de 11 stedentocht estafette tocht over 2 weken. Ik heb al een tijdje last van mijn voet en daar waar rustig verantwoord zou zijn….. Is verantwoord zijn zoooo saai, staat er nog zoveel op de planning en niet ik nog zoveel trainen van mezelf. Ik hoor de goede berichten over de slippers, maar hoe kan een slipper daar nou voor zorgen, dat is toch bizar? Ik geloof het gewoon niet en wil ze dus heeeeul graag in Friesland proberen. Ik zal je daarna een mooie recensie schrijven kijken of het echt werkt πŸ€— groetjes Ellen

  Reageren
 21. Chantal

  Zou graag zulke hippe mooie slippers willen winnen,😍😍 ben nog herstellend van een blessure na de Rdam Duo Marathon helaas zit ik al 7 wkn stil. 😒
  Mag nu van de fysio op tempo gaan wandelen en kleine stukjes gaan dribbelen.
  Deze mooie slippers zouden goed helpen bij mijn herstel, volgens de fysio kan nog 4/8 wkn duren helaas..
  Fingers crossed 🀞🏼🀞🏼

  Reageren
 22. dutchrunnergirl

  Nou, ik wil ze graag winnen voor mijn zus Valerie. Zij liep afgelopen weekend de roparun met het team van het Diakonessenhuis. Nu ‘leent’ (lees: jat) ze dus elke keer mijn oofos voor haar herstel. Dus ik denk dat ze wel toe is aan haar eigen paar. Scheelt mij ook weer heel wat gezoek πŸ˜‰

  Reageren
 23. Emma

  Zo hard nodigπŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ’ͺ🏻. Hardlopen gaat goed maar na afloop toch lichte last onder rug en kuit. Ik hoop dat deze slippers mij daarbij helpenπŸ‘πŸ»

  Reageren
 24. Janneke Poort

  Wat leuk zeg! Die slippers zou ik graag proberen na het lopen van de marathon van Athene! Het is tenslotte de bedoeling om niet te eindigen als Phidippides ooit deed (We hebben gewonnen, en dan dood neer vallen…) maar ik zie mezelf liever swingend als Carlton van the Fresh Prince Athene weer verlaten!

  Reageren
 25. Runningangelfrouke

  Nou das mooi makkelijk na mijn eerste marathon in Berlijn vrees ik dat ik ze echt echt nodig ga hebben πŸ˜‚ ik vlieg de volgende dag naar huis maar vraag me af hoe…. πŸ€ͺ Hellup Linda ik moet die slippers!!

  Reageren
 26. Rianne

  Forget the glass slipper.. this princess need oofos!! πŸ˜‚ ik ren dit jaar de 5k..10k..21k in Disneyland parijs.. zal even uitrekenen.. 36.1k in totaal 😲 hoe heerlijk zou het zijn dat ik dan deze slippers aan kan om goed te herstellen na iedere run! Want naast het feit dat ik naar Disney ga, mijn disneydroom uit laat komen, behaal ik daar mijn 100ste medaille! Dit is toch allemaal een feestje (met cadeautjes) waard πŸŽ‰

  Ik ga duimen! πŸ™Œ
  Keep up the good work Linda..
  En wie weet tot zondag!
  😘

  Reageren
 27. Suzan Haring

  Deze zomer voor mij geen ultra marathon of bijzondere evenementen maar ik ga kei hard werken aan een halve marathon onder de 2,5 uur. Met alle multi-day en andere bijzondere evenementen van afgelopen jaar zijn mijn voeten en benen tot het uiterste gedreven en zetten bij het minste geringste al op.
  Tijd voor wat ‘tender, love and care’ voor mijn voeten en benen dus.

  Reageren
 28. Jaap

  Die slippers kan ik denk ik wel gebruiken na de berenloop in november . En ze gaan ook mee deze zomer naar Kos

  Reageren
 29. Lisanne

  Lijken mij echt zulke Fijne slippers. Ik heb veel last van mijn benen. O.a. door spataderen en spierpijn na t lopen. Er staan voor de zomer weer een aantal loopjes gepland zou tof zijn wanneer t herstellen makkelijker gaat.

  Reageren
 30. Annabel

  Na jaren 5 kilometer wedstrijden gelopen te hebben is het tijd voor de volgende stap, de 10 kilometer. Ik hoop mijn eerste 10 kilometer wedstrijd te lopen tijdens het fit, fun en run hardloopevent Harmelen komende zomer! Bij het herstel kan ik dan goed deze Oofos gebruiken!

  Reageren
 31. Dianne

  Ooooo, fantastisch na mijn halve marathon in Amsterdam straks ❀️ Dans ik zo weer mee op bv de AndrΓ© Hazes muziek πŸŽ‰

  Reageren
 32. Frenchie

  Oeh hier ben ik wel erg benieuwd naar! Na iedere zware baantraining verdienen mijn voetjes een heerlijk herstel. Dat zou met deze mooie stappers heel goed kunnen denk ik :).

  Reageren
 33. Joyce

  Ik zou de Oofos dragen na elk hardloop en OCR evenement! Na lekker in de modder te hebben gespeelt en allemaal obstakels te hebben overwonnen, zouden de Oofos heerlijk en perfect zijn voor het herstel van de benen.

  Reageren
 34. Shanice

  Woohoo wat zullen deze Oofos lekker aan mijn voeten zitten na de Elfstedentocht estafette over twee weken. Ik zie ze nu bij meerdere voorbij komen en toch wel nieuwsgierig geworden nu ik soms vermoeide voeten heb na het trainen.

  Reageren
 35. Laetitia

  Nou ik had gehoopt te zeggen: na de jungfrau of de eigertrail. Want die ga ik allebei lopen. Maar ik heb ze nu al nodig, na een training van negenenviertig (jaja) minuten op de pyramide van Austerlitz een week geleden. Sportmassage, compressiesokken: niets helpt tegen de horrorspierpijn πŸ™„πŸ˜‚

  Reageren
 36. Katja Hoogteijling

  Oh wat had ik ze afgelopen zondag hard nodig na de Marikenloop, pfff en nu nog steeds. Ik kan momenteel wel wat extra herstel gebruiken. Maar om samen met dochterlief te lopen is de last die ik nu heb meer dan waard!!!

  Reageren
 37. Helga Bruil

  Mijn dochter is weer fit na den kruisband blessure. Dhs mag weer vollop mee viegbakken n 18 maanden blessureleed zou mooi zijn als ze een paar wint. Ze tdaint 4 x per week een wedstrijd en, 2 x per week kracht. Dus ze kan ze goed uittesten.

  Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.