Het jaar 2014

 photo Blogplaatjes68_zps53c9a43c.jpg

Vandaag is de laatste dag van 2014 en wat vloog het jaar voorbij! Een korte samenvatting:

Reizen
Te beginnen met reizen. Dit jaar heb ik een hoop landen gezien, ik ben naar Dubai geweest, maar bleef ook dichter bij huis door een weekend naar de F1 te gaan in Belgie. Daarnaast maakte ik ook nog een korte trip naar Londen. Ik verbleef een weekend in Breda en een kort weekendje in Zeeland bij vrienden. Kortom genoeg gezien dit jaar.

Sport
Qua sport was het een super jaar denk ik zo! Ik liep geen snelle tijden maar ik liep een hoop kilometers en een hoop wedstrijden. Ik liep mijn langste afstand ooit (Dam tot Dam) maar ik leerde ook dat ik niet over mijn grenzen moest lopen! Daarnaast had ik een te gekke training met Marlou van Rhijn! Ik ontmoette Laura tijdens de Dam tot Dam en nogmaals tijdens de trainingssessie met Marlou. Natuurlijk heb ik ook met het zwarte gat te maken gehad na de Dam tot Dam maar ik ben daar toch weer aardig uitgeklommen!
Ik rende met 35 graden in Abu Dhabi (niet aan te raden) wat was dat te gek!

Persoonlijk
Het kan niet alleen maar zonneschijn zijn ik ben het afgelopen jaar mijzelf een aantal keer flink tegengekomen. Heel vervelend maar het leven is nu eenmaal met vallen en opstaan. Ik had een hoop druk met hardlopen, bloggen en natuurlijk ook nog eens een fulltime baan. Ik moest wat dingen los laten. Ik besloot wat minder te bloggen, wat volgens mij een goed besluit is geweest. Mijn artikelen zijn van een betere kwaliteit en ik vind het weer heerlijk om te bloggen!

Gezelligheid
Als ik terugkijk naar 2014 was deze vooral heel gezellig, ik heb ontzettend veel uitjes gehad met vrienden! Maar ook heb ik heel wat weekendjes doorgebracht relaxend bij vrienden en/of ouders. Ik ging naar concerten enz enz.

Kortom 2014 was een heel goed jaar! Op naar 2015.

XoXo

1 thought on “Het jaar 2014

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.