Het leed wat SportBH heet

ImageProxy

Hoewel ik gek ben op hardlopen is er een ding wat ik minder leuk vind. En dat is het kopen van een sportbh. Ik vind het altijd zo lastig want wat is een goede sportbh? Wat voor een heb je de nodig? En heb ik genoeg ondersteuning aan zo een hippe leuke roze van de hunkemoller of moet ik toch echt voor een saaie witte.

Ik ben in bezit van twee sportbh’s een witte (inmiddels grijs gewassen) van de HEMA, deze zat lekker, inderdaad zat, want de rek is er toch wel een beetje uit. Ook heb ik een zwarte bh, maar ook daar is de rek een beetje uit.

Tijd voor een nieuwe maar waar moet ik eigenlijk opletten? Ik weet nog wel toen ik een extra sportbh kocht ik stond te springen in de paskamer of alles op zijn plek bleef zitten.

Nu ben ik helemaal geen kledingshoppen en ben ik altijd al zeer blij geweest met het online shoppen, maar een sportbh…die moet je toch echt even passen.

Laatst ging  M. met mij mee op jacht, behalve dat we ontzettend hebben gelachen in de paskamer (beweegt het als ik sping) kon ik niet slagen. Wat een drama is het om een sport BH te kopen.

Uiteindelijk ben ik de volgende dag met vriendlief op jacht gegaan en vond ik de perfecte sportbh! Yes I Got Him!

Waar letten jullie op als je een sport BH koopt?
Let me know!

XoXo

4 thoughts on “Het leed wat SportBH heet

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.