Het Move your body not your boobs event van Anita Active

 photo Anita_zpsvquhl46j.jpg
Enige tijd geleden viel er een uitnodiging in de bus van Anita Active, voor een crossfit, running & yoga event. Zoals jullie inmiddels weten ben ik groot fan van Anita (lees hier en hier het verhaal) en ik kon ook niet wachten om naar het event te gaan.


 photo IMG_4676_zps98w81eim.jpg
We werden verwacht bij Crossfit Zeeburg, toen we daar aankwamen kon je al zien dat het een een event was met betrekking tot sportBH’s! Daarnaast lagen er pakketjes met onze namen (en de indeling van het programma). In het pakketje zat een handdoekje, shirtje en Momentum SportBH. We gingen kijken of de sportBH alles op zijn plek hield tijdens de training.

Wij begonnen met Yoga, nu ben ik niet zo heel flexibel dus was dat voor mij een aardige uitdaging. De yoga les was voor mij ook meer een giechelles. Ik ben er gewoon heel slecht in, maar terwijl ik mij in de mooiste en lenigste positie werkten bleven mijn boobies op de plaats! Altijd fijn!

Na de yoga les kregen we een verfrissing van B&B, een heerlijke smoothie. Daarna gingen we door naar de volgende “les”.

De volgende “les” kregen we van Robert Lathouwers. Robert Lathouwers is Olympisch atleet op de 800 meter, hij liep in 2008 en in 2012 op de spelen, in 2014 stopte hij met zijn atletiek carriere en nu geeft die trainingen voor lopers en wij kregen een training.
 photo IMG_4666_zpsqzbqapws.jpg
Na een klein stukje lopen, de spieren losmaken en wat dynamisch stretchen leerde wij hoe we de perfecte sprintpas moesten toepassen, daarna gingen we door in een soort van paardengalop aan elastieken oefenen. Af en toe voelde ik mij net een paard, maar het was zeker leerzaam! Ik heb het de zondag erna gelijk toegepast als ik een stukje ging sprinten. Na al deze trainingen gingen we nog een sprint interval terug. Ik had het zwaar maar ik voelde mij wel goed. Ook mijn boobies voelde zich goed, want zij bleven lekker op de plaats.
 photo IMG_4671_zpseik31qul.jpg
Na deze (toch wel) zware training kregen we een heerlijk broodje. Daarna werd het tijd voor een lesje crossfit! Crossfit ken ik al. Maar het was pittig! De burpees, boxjumps (of box step-ups) en Thrusters vlogen om de oren. Ik deed gezellig mee, behalve bij de boxjumps daar deed ik step-ups (note to myself: ik moet nu echt eens boxjumps leren). Het was een heftige sessie, maar ook hier bleven mijn boobies weer op zijn plaats.
 photo 2DA95AB4-1FEC-4346-9114-BC9092CD3BD9_zpsij10hwym.jpg
Ik was kapot! Een uurtje crossfitten oke, een uurtje rennen oke, maar drie uurtjes zo actief! Dat was wel zwaar! We waren ook blij dat onze verzorgers van B&B een heerlijke yoghurt snack met vers fruit voor ons klaar hadden staan.

Na nog even gekletst te hebben gingen we allemaal weer op huis aan met een goed gevulde goodiebag.

Ik ben nog steeds groot fan van Anita Active. Alles zit stevig ingepakt maar je behoud toch een nette voorgevel. Daarnaast geven ze voldoende steun om al mijn sporten te beoefenen.

Lieve mensen van Anita super bedankt voor deze gave middag, ik heb ontzettend genoten.
Robert en Crossfit Zeeburg bedankt voor het sporten, ik heb nog twee dagen aan jullie gedacht als ik opstond uit mijn stoel 😉

Al met al was het een super toffe dag waar ik nog lang van kan nagenieten!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.