Hoe de Disney PrincessRun spontaan op mijn pad kwam

IMG_9206
Maandag 3 februari kreeg ik een appje van mijn vriendin Linda: Lin, ik ga de Disney PrincessRun lopen! Super leuk! En ik ben een beetje jaloers appte ik terug. Niet wetende dat ik een dag later zelf ook een startbewijs kocht voor de PrincessRun.

Dinsdag kreeg ik een appje met een link en de mededeling er zijn nog steeds bibs zijn en een lachend poppetje. Ik lachte en appte terug denk niet dat ik vriendlief zo ver krijg, 1x een Disney Challenge is genoeg voor hem. Na nog wat heen en weer geapp kreeg ik een appje: Ik heb een 2 persoons kamer voor voor 2 nachten en lig alsnog alleen, dus als je zou willen is dat gezellig.
Natuurlijk was ik gelijk enthousiast! Maar eerst nog vriendlief overhalen of ik een weekend op weg mag met Linda.

Nou vriendlief overhalen was een stuk lastiger dan verwacht. Maar uiteindelijk ging die overstag en kocht ik een Bib voor challenge van 13 km. Maar nu wat is ons plan?

Ons plan is om er een relaxt weekendje weg van te maken, we zitten in een partnerhotel van Disney met ontbijt en transfer naar de start van de runs.
Op vrijdag vertrekken we vanuit Nederland naar Parijs, we willen nog even kijken wat voordeliger is met de trein of met de auto daar zijn we nog niet uit. We gaan onze startnummers halen en chillen wat in Disney Village.
De volgende dag moeten we al vroeg op want om 7.00 uur start de 5 km. Na de 5 gaan we ons even opfrissen (wel zo fijn) en gaan we relaxen, in de omgeving. We gaan inderdaad niet het park in! Waarom? Nou heel simpel. Het is vakantie in Nederland en Frankrijk, de run is dus er zijn mensen die de bibs inclusief verblijf en toegang hebben gekocht en het is dus kneiterdruk!
We houden allebei ontzettend veel van lezen dus nemen we allebei een goed boek mee (in mijn geval 250 want zoveel staan er op mijn e-reader). We gaan dus rustig aan doen een hapje eten en weer vroeg onder de wol want zondag moeten we weer op tijd op voor de 8 km. Na de 8km mogen we maar liefst 2 medailles in ontvangst nemen (als we alles uitlopen). Want dan hebben we de 13km voltooid.
Daarna gaan we ons als een speer omkleden misschien nog een klein hapje eten en dan weer in de auto terug naar Nederland.

Een super spontaan en gezellig idee! Linda en ik spreken elkaar regelmatig en proberen sowieso 1x in het jaar af te spreken maar doordat we allebei heel druk zijn gaat het soms lastig!

En nu de serieuze business want…wat moet ik aan! Zelf denk ik er aan om simpel te gaan. Minnie Mouse oren en een tutu. Simpel en effectief. Dit wil ik eigenlijk al in september aan doen en nu kan ik het in mei ook aan doen!
Ik heb er ontzettend veel zin in want…..Linda & Linda gaan op roadtrip 🙂

XoXo

1 thought on “Hoe de Disney PrincessRun spontaan op mijn pad kwam

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.