Hoe gaat het sporten?

Ik blog lekker over boeken, over mijn vakantie en ga zo maar door, maar het is al tijden stil rond het sporten bij mij tijd voor een update!

Hardlopen
532a2748-a5c4-4465-921e-3f16c8d5c935
Het gaat heel goed met hardlopen, als je mij volgt op instagram (@lindalynn_nl) dan zie je dat ik met regelmaat loop. Op maandag loop ik tegenwoordig met Soesenzo mee, dat is een loopgroep bij ons in de buurt en daar haal ik flink wat tips uit. Zo heb ik mijn candans en loophouding flink moeten aanpassen. Ik mag niet klagen, qua wedstrijden staan er wel een paar op schema, maar PR’s breken, dat ga ik denk ik niet doen, maar zeg nooit nooit! Voor nu train ik gewoon lekker en voel ik mij super op mijn manier van hardlopen. Ik ben wel in training voor de Damloop en de zevenheuvelenloop maar ik wil gewoon lekker lopen, ik hoef mijzelf niet kapot te lopen voor een PR, dat komt in 2019 wel weer!
Ik ben blij dat ik in juni een runcation heb genomen want daardoor ben ik weer fris en fruitig aan het trainen.

Voor 2019 beginnen zich weer leuke plannen te vormen, ik hoop dat ik ze kan uitvoeren. Wat het is. Dat hou ik nog even voor mijzelf. Ik zou het vervelend vinden als ik nu heel hard roep ik ga dat en dat doen en dan is het niet rond en dan moet je zeggen, ja het gaat neit door. Maar de plannen worden gesmeden!

Crossfit
IMG_2639
Ook met crossfit gaat het goed. We moesten even puzzelen omdat ik niet meer op maandag kan trainen dan heb ik de loopgroep, maar we hebben nu andere dagen en dat gaat prima. Ik merk dat ik weer wat sterker begin te worden en dat het dus eigenlijk steeds beter gaat. Ik scale nog steeds als een idioot en doe het allemaal een tikkie langzamer maar ik kom er!

Wielrennen
IMG_2351
De flow van het wielrennen ben ik helemaal kwijt. De Amstel Gold Race was mijn laatste race sinds dien heb ik mijn fiets niet meer aangeraakt. Ineens ben ik bang om te vallen en verzin ik smoesjes om niet de fiets op te hoeven, terwijl het hartstikke raar is want hoe erg is het nou als je valt (ervan uitgaande dat ik val omdat ik niet kan uitklikken). Ik moet gewoon met mijn derriere weer op dat zadel komen en dan komt het goed, maar voornu ligt mijn focus lekker op lopen en gaan we daarna wel weer het fietsen oppakken.

Hoe gaat het bij jou?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.