Hollen over het strand met Jaybird

_65A6395
De zaterdag na de lampjestoer had ik weer een event. Ik had namelijk een prijs gewonnen en dat was in Castricum! Dus vol goede moed toog ik af naar het altijd gezellige castricum.

Na een lange reis stond daar de mini te wachten van Mirjam. In de Mini zat Mirjan (duh) en Joyce en met zijn drieen legde we het laatste stukje af naar Club zand.

Bij club zand werden we warm welkom geheten door Tim en kregen we een stromjasje, trui, muts, handschoenen en sokken. Na wat te drinken werden we welkom geheten en kregen we informatie over de nieuwe Jaybird Run oortjes.
Daarna kregen we deze zelf omte gebruiken tijdens het trainen voor Egmond en werden we opgedeeld in twee groepen. De eerste groep ging mee met Robert Lathouwers voor een clinic en de tweede groep ging mee met de fotograaf voor een heuse fotoshoot. Na wat inlopen moesten we een voor een na de fotograaf toe rennen. Maar er stond een stevige wind en het was best wel koud! Dus om warm te blijven deden we diverse oefeningen. Toen er een wissel was van iemand die de oefeningen moest bedenken was ik ineens aan de beurt. Oke we doen een tabata burpees. Na de Tabata deden we tally up in squats.
Iedereen was inmiddels apart geweest en we mochten nu met de groep een flink aantal keer heen en weer rennen. We waren net op tijd weer in club zand want de barstte een flinke bui los.

Daarna was er een wissel van de wacht. Team Robert werd het fotoshoot team en team fotoshoot werd team Robert.
Als eerst rennen over het zand, dat gaat wel redelijk, maar ik merk toch wel dat ik de dag ervoor (Asics lampie on tour) iets te veel gegeven heb! Gelukkig blijf Mirjam bij mij. Daarna moeten we een duin op. En daar gaat het mis. Met een hartslag van in de 200 ga ik die duin op en krijg ik mijn ademhaling niet meer onder controle, Mirjam vraagt nog of het gaat en dapper knik ik ja, maar ik heb mijzelf zo opgeblazen dat het eigenlijk niet gaat, maar dat zeggen we niet (want ik ben lekker eigenwijs).

We kregen een aantal oefeningen en tijdens die oefeningen kon ik even uitpuffen maar ik merkte dat ik ontzettend zwaren benen had en mijn hartslag was ook aardig op hol!

Image-1

Tijdens een van de laatste oefeningen haakte ik af en liep ik vast richting club Zand. Mijn benen hadden het aardig gezien daarnaast bleef mijn hartslag gigantisch hoog, tijd om rust te nemen! Ik wandelde rustig richting club Zand terwijl de rest mij langzaam inhaalde.

Nog een paar keer heen en weer met de rest van hele groep en we gingen allemaal weer naar binnen waar er warme drank en broodjes klaar stonden!

Tijdens het eten kwam Michiel Veenstra wat vertellen over hardlopen en muziek, Het is zo raar om bij iemand die je eigenlijk altijd op de radio hoort ineens in het echt te horen. Normaal komt die stem altijd uit mijn speaker van de auto! Daarna was het tijd om afscheid te nemen van de mensen van Jaybird. Maar we kregen eerst nog het tijdschrift Losse Veter een rugzak met camelbag, een bidon en een drinkfles.

Super verwend namen we nog wat te drinken met zijn drieen en daarna werd ik weer gedropt bij station Castricum en mijn terugreis begon weer.

XoXo

Foto Header: Bas Beentjes

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.