I Am Gonna Do This….but how?

 photo IMG_0281_zps0b7hqyhv.jpg
Een paar weken geleden was op een zaterdagmiddag Zelia bij mij op visite voor hardloper van de week voor haar site.
De halve martahon kwam opzetten en toen ineens zette Zelia mij aan het denken.

Ik had Zelia al een aantal keer gesproken (via Twitter) over de halve marathon, zij was (en is) volledig overtuigd dat ik de halve marathon kan. Zelfs de CPC.

Na de shoot (heb je het interview al gelezen? Nee dat kan hier) kregen we het over de halve marathon en ze was volledig ervan overtuigd dat ik de halve marathon kon lopen in maart zelfs al.

Des te meer de avond kwam des te meer ik er over na ging denken. Misschien heeft ze wel gelijk, ik heb nog zeventien weken (20 weken toen Zélia mij aansprak), dat moet te doen zijn. Zeventien is zelfs veel.
Waar moet ik beginnen. Zélia had verteld hoe ze haar schema in elkaar had gezet en ik begon wat dingen uit te zoeken.

Ik appte wat mensen die super veel verstand hebben van hardlopen (als in het hebben van een trainersdiploma), ik printte wat trainingsschema’s van Nike uit, maakte een schema van Asics en eentje van Runnersweb. Ik printte de maanden uit die ik had en ging zitten op de bank met alles.

Oke en nu?
Nu heb ik een schema met interval, tempolopen en duurlopen. Ik ga kijken hoe het loopt tot januari. En als ik dat goed doe dan loop ik de halve marathon tijdens de CPC, maar het hoeft niet de CPC te zijn het kan ook een andere zijn in het voorjaar en als het niet gaat misschien zelf het najaar wat het ook wordt in 2016 loop ik de halve marathon!

Zélia, bedankt voor je aanmoedigen en je steun. Ik ga dit gewoon doen!

XoXo

2 thoughts on “I Am Gonna Do This….but how?

  1. Nina

    Wow super mooi doel en een hele goede en stoere beslissing! De halve marathon is zo’n mooie afstand. Heel veel succes maar vooral heel veel plezier met de trainingen, you can do it! En misschien tot bij de CPC!

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.