I Love….. My SPIbelt

 photo 163015c4-9ec9-4c6c-9667-7e06e312fc09_zpsbb08be2c.jpg

Vandaag vertel ik iets over mijn nieuwe gadget voor tijdens het hardlopen, twee weken geleden kocht ik bij de Utregse Meidenloop namelijk de SPIbelt en wat ben ik er blij mee!

Waarom ik een SPIbelt kocht? Ik liep altijd zonder telefoon, dit omdat ik een band om mijn arm totaal niet lekker vind zitten (ze zakken altijd af). Dus koos ik maar voor lopen zonder horloge tot ik een aantal weken geleden tijdens het hardlopen een flink klap kreeg te voortduren en dan bedoel ik niet een klap van een blessure maar ik werd geslagen.

Het was heel vervelend vooral omdat ik halvewege mijn rondje was, ik geen telefoon bij mij had en ik eigenlijk gewoon perplex was. Vriendlief boos omdat ik niets bij mij had en ik tot de dag van vandaag nog steeds beduusd. Dit moest anders.

Ik besloot op zoek te gaan naar iets waar mijn telefoon in pas en kwam al snel uit op de SPIbelt (ik had hem al vaak voorbij zien komen bij andere lopers, daarnaast vond ik hem al geweldig, ik moest alleen wachten op het perfecte moment. Dat moment kwam bij de Utregse meidenloop want daar stonden ze! De SPIbelt stand! Ik greep meteen mijn kans en kocht een SPIbelt een roze (natuurlijk) met het logo van Pink Ribben en wat ben ik er blij mee! Hij zit geweldig, schuift niet van zijn plek af en geen irritant gerammel, want als ik loop heb ik ook nog is mijn sleutels erin zitten. Ik kan niet meer zonder mijn SPIbelt op stap zelfs, vorige week bij de looptraining van de loopgroep zaten zelfs de autosleutels van mijn vader in de SPIbelt. Je begrijp, ik heb nu altijd mijn telefoon bij mij!

 photo 8fa4f0c8-1395-4f28-96f1-41feb61f25ae_zpsc1a2c79b.jpg

Je begrijpt ik ben helemaal weg van mijn SPIbelt en meestal stop ik hem onder mijn trui zodat ik er niet mee kan spelen (alles wat mij af kan leiden, daar kan ik mee spelen). De prijs van een standaard SPIbelt kost EUR 19,95 wat het echt volledig waard is, Daarnaast is het handig om SPIbelt te volgen via Facebook, ze hebben regelmatig erg leuke winacties!

Ik neem mijn SPIbelt bij ieder sololoopje mee, tenslotte weet je nooit wie je tegen komt!
Ben jij bekend met de SPIbelt en heb je er eentje? Let me know!

XoXo

4 thoughts on “I Love….. My SPIbelt

 1. Lindsay | lindsayvallen.nl

  Jeetje, allereerst wat schrikken dat je zomaar een klap kreeg tijdens het lopen, wie doet nu zoiets! Wat naar! Hopelijk ben je er niet te lang beduusd van!

  De Spibelt is wel echt overal geliefd he? Ik heb zelf pas net een nieuwe hardloopband, maar daar passen dan weer geen sleutels in… dus wie weet mag ik alsnog een Spibelt van mezelf 😉

  Reageren
  1. Linda Bericht auteur

   Inmiddels loop ik wel weer, maar de route loop ik niet meer 😉 Loop liever een blokje om. De SPIbelt is geweldig 🙂

   Reageren
 2. Julie

  Wooow, een klap tijdens het lopen :/. Hopelijk ben je er al bovenop?

  En die SPIbelt ziet er geweldig uit! Ik ga ze volgend op facebook.

  Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.